NaslovnaObavještenjaWinterplant simpozijum na Jahorini rasprodat!

Winterplant simpozijum na Jahorini rasprodat!

- Advertisement -

Winterplant simpozijum, koji će se 8. i 9. decembra održati na Jahorini u organizaciji Udruženja stomatologa Republike Srpske, je rasprodat, te se zatvara za dalje prijave.


“Želimo da se zahvalimo koleginicama i kolegama na ogromnom interesovanju. Sa nestrpljenjem ih očekujemo na još jednom događaju koje organizuje naše Udruženje, i koji je, možemo reći već sad, ispunio naša očekivanja obzirom na popunjenost svih kapaciteta – od radionica, preko samog simpozijuma, do pratećih društvenih dešavanja. Ali iza toga stoji mnogo rada svih ljudi u organizaciji, te bih se ovom prilikom htio zahvaliti i cijelom organizacionom timu. Očekujemo odlična predavanja, lijepo druženje, u sjajnom ambijentu, te jedino što bih tražio od kolega jeste da na Jahorinu ponesu dobro raspoloženje“, poručio je predsjednik Udruženja stomatologa Republike Srpske dr Siniša Kovačević.


Winterplant će u idiličnom zimskom ambijentu hotela Vučko okupiti najrelevantnije predavače iz regiona u domenu implantologije i implantoprotetike.


Predavanja će držati:

Prof. dr Aleksa Marković
Prof. dr Darko Božić
Prof. dr Samir Prohić
Prof. dr Joško Viskić
Prof. dr Zoran Vlahović
Doc. dr Branka Trifković
Dr Đorđe Lalić
Dr Luka Stojić
ZT Igor Galić
ZT Leon Lazić

Ovogodišnji simpozijum obećava da će biti prava inspiracija za sve prisutne, podstičući ih da nastave sa profesionalnim usavršavanjem i pružanjem najbolje moguće njege svojim pacijentima.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -