NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Formlabs novi 3D štampač - Form 4B!

Predstavljamo: Formlabs novi 3D štampač – Form 4B!

- Advertisement -

Nova generacija 3D štampača, koji redefiniše industrijski standard za brzinu, tačnost, pouzdanost i svestranost materijala.

Štampači serije Form se koriste za širok spektar stomatoloških indikacija uključujući jasne modele za poravnavanje, hirurške vodiče, trajne nadoknade, pune proteze, privremene All-on-K aparate…

Form 4B kombinuje novi mehanizam za štampanje sa ažuriranjima datoteke Formlabs Dental materijala od 15+ jedinstvenih smola za stomatološke aplikacije, kao i novim dodacima i rješenjima za naknadnu obradu, kao i poboljšanim korisničkim iskustvom.

Ova ažuriranja ponovo potvrđuju Formlabs-ovu posvećenost motu „Stomatologija je postala lakša“. Form 4B sa svojim brzinama štampanja do 100 mm na sat stvara mogućnosti za stomatologe, ortodonte i laboratorije, ubrzavajući brzinu štampanja, povećavajući obim izrade, proširujući dostupnost materijala i omogućavajući preciznost bilo gdje na platformi za pravljenje — sve uz tokove rada bez napora koji štede vrijeme.

Brzina je primarna bolna tačka stomatoloških profesionalaca koji rade u kratkim rokovima. Form 4B je brži nego ikad, sa mogućnošću štampanja modela svakog minuta — bez ugrožavanja tačnosti.

Poslovi štampanja se završavaju do četiri puta brže nego sa bilo kojim drugim štampačem serije Form, bez obzira da li štampate jedan dio ili platformu za kompletnu izradu. Brzina Form 4B je vođena Formlabs-ovim novim motorom za štampanje Lov Force Displai™ (LFD), moćnom kombinacijom LED dioda ultra velike snage, kolimirajućih sočiva, optičkih filtera i robusnog ekrana sa tečnim kristalima, koji trenutno očvršćava svaki sloj smole — bez obzira na veličinu ili količinu.

Potpuni Formlabs Dental ekosistem je dizajniran da maksimizira efikasnost i smanji mogućnost grešaka u štampanju. Formlabs besplatni softver za pripremu štampe, PreForm Dental, automatski analizira dio i određuje optimalnu orijentaciju i postavljanje podrške.

Dodatne informacije o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti od distributera firme Interdent Celje. Broj telefona: +386 (0) 34256200. a mejl: info@interdent.cc

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -