NaslovnaIntervjuOtkrijte neispričanu stranu poznatog profesora

Otkrijte neispričanu stranu poznatog profesora

- Advertisement -

Sigurno se pitate gdje je bio portal Stomatologija.me za vikend? Pa, u subotu smo posjetili kancelarije Tehno Dentala, a razlog nam je bio razgovor sa prof. dr Goranom Tošićem. Pošto je njegova sledeća stanica portal Stomatologija.me, zaustavio je svoj motor i porazgovarao sa nama, jer smo željeli da otkrijemo kakav je prof. dr Goran Tošić kad je samo Goran, van uloge profesora i doktora.

Pitali smo ga kakav je on privatno kad se ugase kamere i kad se obuke završe?
Kroz osmjeh nam je odgovorio isto kao neprivatno, što znači da Vi imate priliku da na predavanjima upoznate njega i kao čovjeka i kao profesora.

Ali onda to nas dovodi do sledećeg pitanja, pa koliko je sve to stresno, koliko onda on ima vremena za porodicu i za sebe, kad je stalno na putu i na predavanjima?
On za sebe kaže da on uopšte ne radi, jer on radi ono što voli, tako da je njemu endodoncija i svi koji sa njim rade pričinjava veliko zadovoljstvo, strast, pasiju, jer edukacija i treninzi koje on vrši su za njega velika motivacija i da se on svaki put raduje kao dijete. Takođe, ispričao nam je da on radi sa ljudima koji žele i razmišljaju isto kao on, pa zato on ne vidi razloga za stres.

Pa šta on radi u svoje slobodno vrijeme, da li je to možda poezija?
On je istakao da u 21. vijeku vrijeme je resurs kojeg imamo najmanje, ali da smo mi gospodari svoga vremena.

Pošto se dan odužio, pitali smo ga što to sprema na meniju za 25.02.2023. u subotu u 12h na predavanje kojim će otvoriti i regionalnu seriju webinara?
Skroman kao uvijek rekao nam je da “nemojte imati velika očekivanja, jer čovjek najviše može da se oduševi kad malo očekuje”, što je i glavno za sve u životu, ako želite da osjetite istinsku sreću i zadovoljstvo. Na webinaru očekujte opšte strategije, zašto treba da se radi endodoncija, a zašto ne, a njega uvijek zanima kako je došlo do velikog gapa.

On ima kritike na edukativni sistem, iz tog razloga cijeni naše napore da okupimo ljude koji žele da se bave edukacijama i nečim novim, dok usavršavaju ono staro. Pa prednost online predavanja jeste ta što otklanjamo sve prepreke užurbanog života i stvaramo mogućnost da iz svog doma ili ordinacije ispratite predavanja preko telefona ili računara, a uz sve to i da pokupite bodove koje su pripremile Komore.

Ono što nam je bilo posebno drago je oduševljenje koje je imao prof. dr Goran Tošić kad je pričao o nama, o velikim mogućnostima koje smo stvorili stomatolozima i pacijentima. Kada se davne 2018. godine susreo s portalom nije mogao da predvidi kakva će ovo dobrobit biti za sve, jer budimo realni danas je telefon taj koji diktira fokus naše pažnje.

Pa za kraj, pitali smo ga da li je strog ili blag profesor?
A njegov odgovor je bio kroz osmjeh da to bi trebali njegove studente pitati, ali otkrio je da što se tiče konkretno ovih edukacija koji dolaze posle nekoliko godina aktivnog rada u ordinaciji, to su uglavnom selekcionisane kolege koje hoće nešto da usavrše, da nešto nauče, da nešto iztreniraju, pa većina njih ima ogroman motiv i ozbiljnu volju da se usavršavaju.

Cijena za ovo predavanje iznosi 70€.

Prof. dr Goran Tošić je dao gas na motoru i zaputio se prema sledećoj destinaciji, a to je portal Stomatologija.me. Spremno ga dočekajte u subotu – 25.02.2023. godine u 12 sati. Vidimo se!!!

Pridruži se portalu Stomatologija.me

 

Verification

Ako vam je potrebna pomoć prilikom prijave, kontaktirajte naš tim na broj +382 68 851 465 ili putem e-mail adrese podrska.ms@stomatologija.me

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -