NaslovnaObavještenjaZa putovanje po lijep osmijeh posjetite Crnu Goru i ordinaciju dr Filimanović

Za putovanje po lijep osmijeh posjetite Crnu Goru i ordinaciju dr Filimanović

- Advertisement -

Sigurni smo da vam putovanje uvijek donese osmijeh na lice, ali šta ako bismo vam rekli da znamo kako da taj osmijeh potraje mnogo duže?

Prenosimo priču čitateljke našeg portala, koja živi u Berlinu:

“Nedavno sam se vratila iz posjete divnoj Crnoj Gori i donijela sa sobom najljepši suvenir, moj novi osmijeh. Godinama sam trpjela nedostatak samopouzdanja i bila nesigurna oko izgleda mojih zuba, ali sam ipak odlagala posjetu stomatologu.

Sigurna sam da smo se svi bar jednom koristili nekim od poznatih izgovora: strah me je, šta ako bude boljelo, šta ako su stomatolozi nestručni i ne budem zadovoljna, a tek koliko će sve to da košta…

E pa konačno sam “stisla zube” i odlučila da se pozabavim dugo odlaganim problemom. Međutim, nakon uvida u cjenovnike ordinacija u Njemačkoj shvatila sam da će me novi osmijeh koštati i preko 10 hiljada eura! Kakav udar na budžet, moraću da potrošim ušteđevinu plus da se odreknem godišnjeg odmora.

Stomatološke usluge u Crnoj Gori i do 10 puta niže nego u Zapadnoj Evropi

Otprilike u to vrijeme dok sam pretraživala ordinacije naišla sam i na ovaj članak koji govori o porastu dentalnog turizma u Crnoj Gori:

“Troškovi usluga u stomatologiji, koji uključuju tretman, medicinsku njegu, put i smještaj, u Crnoj Gori su u pojedinim slučajevima i deset puta niži nego u zemljama Zapadne Evrope. Stepen stručnosti i profesionalizam naših stomatologa je na izuzetnom nivou” istakao je predsjednik Koordinacionog odbora zdravstvenog turizma Privredne komore Crne Gore Vasilije Stijepović.

Tad sam imala onaj „a-ha!“ momenat: zašto ne bih pronašla modernu ordinaciju u Podgorici koja bi radila na mom osmjehu, dok u međuvremenu obilazim porodicu i prijatelje i uživam u ljepotama naše zemlje? Nisam osoba koja bi kompromitovala kvalitet, tako da sam od početka postavila veoma visoke standarde.

Kako sam se uvjerila da je ordinacija dr Filimanović pravi izbor? Nakon pretraživanja ordinacija na internetu i gledanja recenzija, za oko mi je zapala ordinacija dr Filimanović, a u moru pozitivnih recenzija, pažnju mi je privukla pacijentkinja iz Srbije koja dolazi zbog doktorice Slađane.

Zatim sam posjetila njihov sajt i pogledala biografije stomatologa, slike pacijenata, kao i usluge i cjenovnik ordinacije dr Filimanović.

“Doktor stomatologije sa više od 16 godina profesionalnog stomatološkog iskustva. Posvećenost stalnom obrazovanju, perfekcionizam kao i harizma kojom zrači” su riječi kojima pacijenti opisuju doktoricu Slađanu Filimanović.
Provjerila sam ih i na Instagramu i između ostalog saznala da je moguće da škripim zubima, a da toga nisam ni svjesna? Provjerite i vi za svaki slučaj:

Primjetila sam da pružaju i savremene usluge antiage medicine.

“Hej”, opomenula me je uporna bora mrštilica na čelu: “Mogla bi se i sa mnom pozabaviti”?
Ovo izgleda kao ordinacija koju sam tražila, ali… Da li se zaista sve može tako brzo i bezbolno završiti i to za osminu cijene koju bih platila ovdje, a za samo dvije sedmice?

Sa godišnjeg odmora vratila sam se sa novim osmijehom

Odlučila sam da provjerim, poslala poruku da se raspitam oko pregleda i termina. Imala sam ortopan snimak, pa mi je prijatna stomatološka sestra Rada poslala i ponudu na mejl. Ubrzo sam dobila “ponudu koju ne mogu dobiti”. Za dvije hiljade eura dobiću novi osmijeh!? Odmah sam potrazila raspoložive avionske karte za Podgoricu! Povratna karta za 30 eura!? Rezervisala sam karte i spakovala kofere.

O svom iskustvu u savremeno opremljenoj ordinaciji Filimanović, ljubaznom osoblju i bezbolnim metodama imam samo da kažem da je moj godišnji odmor u Crnoj Gori bio nezapamćen! Uspjela sam da cijele dvije nedjelje provedem sa najbližima, išla sa kafe na kafu između svojih termina kod harizmatične i stručne doktorice Slađane Filimanović, šetala po Durmitoru i Kotoru, dok je moj osmijeh iz dana u dan postajao sve širi.
Ne samo da sada sa ponosom pokazujem svoj osmijeh kao na slici koju prilažem ovdje (moramo se malo i hvalisati), već i svima preporučujem svoje iskustvo, pa sam postala kao što to ja volim da kažem pravi dentalni promoter svoje zemlje i ordinacije dr Filimanović.”

Dobar glas daleko se čuje

Dobar glas o stomatološkoj ordinaciji Dr Filimanović stiže toliko daleko da nije rijetkost da je posjete i strani pacijenti. Jedan od njih je Piter Karter koji već sedam godina svoje oralno zdravlje povjerava podgoričkoj ordinaciji i cijenjenoj doktorici Slađani.

“Svake godine putujem u Crnu Goru i odlazim u ordinaciju Dr Filimanović na profesionalno čišćenje zuba. Na istom mjestu završavam i ostale stomatološke radove. Njena praksa i oprema su na vrhunskom nivou. Osim toga, dr Filimanović naplaćuje svoje usluge mnogo niže od američkih i evropskih stomatologa. Ona je takođe veoma prijateljski nastrojena i saosjećajna prema pacijentima. Nema tih riječi kojima bih mogao dovoljno da je pohvalim”, napisao je Karter.



Gotovo svaka druga osoba izbjegava posjete stomatologu iz straha. Pacijentkinja Zorica Milašinović to je radila pune dvije decenije, sve dok taj strah nije prevazišla posjetom ordinaciji Filimanović. Nju su pozitivnom energijom i pristupom oduševili zaposleni koji su je dočekali, a kao i ostali pacijenti, posebno je očarana doktoricom Slađanom.

“Ona je, jednom riječju, fenomen. Ima sve ono što jedan stomatolog posjeduje – enormnu količinu strpljenja za svakog pacijenta, nevjerovatno blag i srdačan pristup, ‘laku’ ruku, nevjerovatnu količinu pozitivne energije i svaki problem rješava uz osmijeh… Što se mene tiče, dobili ste stalnog pacijenta, a ja sam konačno dobila savršen osmijeh”, prenijela je Zorica svoje iskustvo.

Stomatološka ordinacija dr Filimanović

Ako i vi želite nov osmijeh, ordinaciju dr Filimanović možete dobiti pozivom na broj +382 67 013 067, poslati im poruku na Instagram-u ili Facebook-u ili popuniti kratku formu na njihovom sajtu.

Doktorica Slađana i njena ekipa mogu se pohvaliti iskustvom građenim 17 godina, ogromnim brojem zadovoljnih pacijenata i kontinuiranom edukacijom kojom ostaju u toku sa svjetskim stomatološkim trendovima.
Pružaju usluge oralne hirurgije, implantologije, estetske stomatologije i medicine, ortodoncije, ednodencije, opšte i dječije stomatologije kao i snimanja zuba.

Otvoreni su od 09.00h do 20.00h svim radnim danima a nalaze se u ulici Visarion Borilović br 39, lameli 8 u City kvartu u Podgorici.

Pridružite se i vi zadovoljnim pacijentima ordinacije Filimanović: zakažite besplatan pregled već danas.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -