NaslovnaObavještenjaWinterPlant 9. decembra na Jahorini, implantoprotetika u fokusu

WinterPlant 9. decembra na Jahorini, implantoprotetika u fokusu

- Advertisement -

Tradicionalni godišnji simpozijum Udruženja stomatologa Republike Srpske, se ove godine održava 9. decembra, na planinskoj ljepotici Jahorini, u idiličnom zimskom ambijentu hotela Vučko.

Ovogodišnji simpozijum nosi naziv WinterPlant, i ovaj put je tematski orjentisan ka implantologiji i implantoprotetici. WinterPlant će dakle biti događaj koji će okupiti najrelevantnije predavače iz regiona u domenu implantologije i implantoprotetike, spremne da podijele svoje znanje i iskustvo, a osim toga to će biti i jedinstven događaj koji će svim učesnicima omogućiti da kroz druženje i lijepo provedeno vrijeme, predahnu od svakodnevnog poslovnog stresa i napunimo baterije za narednu godinu.


“Želimo da približimo svakom našem stomatologu nešto što je započeto još prije 40 godina sa prvim radovima prof. Per-Ingvar Branemarka, oca moderne implantologije, koji je svojevremeno izjavio kako ‘nijedan pacijent ne zaslužuje da umre sa zubima u čaši pored’. Ideja profesora Branemarka jeste da implantoprotetska terapija ne bude ekskluzivitet rezervisan samo za odabrane, već da se time bavi svaki stomatolog, u svakoj stomatološkoj ambulanti. Slažemo se kako savremena stomatologija treba da teži takvom cilju, ali je zato neophodno podizati sveukupni nivo znanja o toj temi kako bi naši pacijenti imali adekvatan tretman”, saopštio je predsjednik Udruženja stomatologa Republike Srpske dr Siniša Kovačević.

On je istakao da će predavači koje će WinterPlant ove godine ugostiti sigurno pružiti dobre osnove i na pravi način uvesti učesnike u nešto što danas postaje nezaobilazna stvar svake stomatološke prakse.


Predavači na simpozijumu će biti cijenjeni stručnjaci:

Prof. dr Aleksa Marković
Prof. dr Darko Božić
Prof. dr Samir Prohić
Prof. dr Joško Viskić
Prof. dr Zoran Vlahović
Doc. dr Branka Trifković
Dr Đorđe Lalić
Dr Luka Stojić
ZT Igor Galić
ZT Leon Lazić

Organizatori su istakli zahvalnost menadžmentu hotela Vučko, koji je pružio izvanredne uslove i ekskluzivno povoljne cijene smještaja za učesnike simpozijuma, te tako omogućio da WinterPlant simpozijum ne bude samo edukativni događaj, već i iskustvo koje se pamti.

Rana kotizacija za one koji žele da učestvuju traje do kraja novembra, iznosi 150 konvertabilinih maraka (oko 76 eura). Od 1. decembra cijena će biti 200 konvertabilinih maraka (oko 102) eura. Članovi Udruženja stomatologa Republike Srpske ne plaćaju kotizaciju.

Više informacija dostupno je na mejl adresi info@us-rs.org i broju telefona +387 65 404 667.


Portal Stomatologija.me poziva sve zainteresovane da se što prije prijave i iskoriste priliku da u relaksiranoj atmosferi unaprijede svoje vještine i razumijevanje. Ovogodišnji simpozijum obećava da će biti prava inspiracija za sve prisutne, podstičući ih da nastave sa profesionalnim usavršavanjem i pružanjem najbolje moguće njege svojim pacijentima.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -