NaslovnaObavještenjaStomatološka edukacija na ekspertskom nivou dolazi u Crnu Goru!

Stomatološka edukacija na ekspertskom nivou dolazi u Crnu Goru!

- Advertisement -

Mićunović Medical, vodeća klinika u crnogorskoj stomatologiji, ponosno najavljuje jedinstvene stomatološke edukacije kojima koordinira priznati hirurg i specijalista implantologije dr Miljan Mićunović, nivoa kakav još nije viđen u Crnoj Gori. Pripremite se da budete dio nečeg zaista izuzetnog!

U partnerstvu sa Promedikom, saradnikom renomiranih svjetskih kompanija iz oblasti stomatologije i vodećim distributerom implantata u Sjevernoj Makedoniji, Mićunović Medical će kao na tacni servirati tajne zanata koje će polaznicima omogućiti da značajno unaprijede svoje vještine.

Šta nas očekuje?

Predavači eksperti: Internacionalni svršeni specijalisti iz oralne i maksilofacijalne hirurgije stižu u prestižnu kliniku u glavnom gradu Crne Gore kako bi polaznike vodili kroz najsavremenije tehnike i prakse u implantologiji.

Centar izvrsnosti: Kompanija Promedika prepoznala je Mićunović Medical kao pravo mjesto za vrhunsku edukaciju iz implantologije. U podgoričkoj klinici su navikli na priznanja, jer je ona među najcjenjenijim ZAGA centrima u Evropi, a njeni stručnjaci poput dr Mićunovića su se nalazili na listama najboljih na svijetu. Ova serija edukacija će biti idealna prilika za polaznike da iz prve ruke steknu znanja i uvide na najvišem nivou.

dr Miljan Mićunović

Najaktuelnije  teme: Zigomatični, pterigo, transnazalni implantati, tehnike ugradnje prilikom nedostatka kosti i augmentacija – samo su neke od tema koje će biti pokrivene. Poseban naglasak je na rješavanju najtežih slučajeva u jednom danu, omogućavajući pacijentima da dobiju novi osmijeh u roku od nevjerovatnih 24 sata.

Znanje ispred praga: U današnje vrijeme kada je potraga za znanjem sveprisutna, Mićunović Medical pruža priliku stomatolozima da steknu ekspertizu lakše nego ikad, bez potrebe za putovanjem u udaljene zemlje i na druge kontinente. Edukatori koji će gostovati u podgoričkoj klinici, pod mentorstvom dr Miljana Mićunovića, donose akademski nivo znanja direktno u naše regionalne okvire.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da unaprijedite svoje znanje i vještine, prijavite se i budite korak ispred u stomatološkoj praksi!

Mićunović Medical nalazi se na adresi Slovačka 22 u Podgorici, a kliniku možete kontaktirati pozivom na brojeve telefona 020/ 623 – 880 i 069/ 869 – 377 ili putem mejl adrese micunovicmedical@gmail.com.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -