NaslovnaObavještenjaMićunović Medical: Drugi vide izazov, a oni priliku za pomjeranje granica

Mićunović Medical: Drugi vide izazov, a oni priliku za pomjeranje granica

- Advertisement -

Izgubljeni zub može biti jedna od najgorih noćnih mora, zar ne? Primorani ste da krijete svoj osmijeh, vaše samopouzdanje je u padu, ali… Ne! Izgubljeni zub ne mora da znači i kraj sjajnog osmijeha, jer Mićunović Medical ima rješenje za vas!

Stomatološka klinika smještena u Podgorici je sinonim za vrhunsku implantologiju, gdje se izvode na hiljade uspješnih intervencija tokom godine. Specijalizovani su za zubne implante, a posebno se ponose svojom svjetski priznatom stručnošću u području zigomatičnih implanta.

Da, dobro ste čuli – Mićunović Medical pruža rješenje čak i za one pacijente za koje ranije nije postojala nada, pacijente sa ozbiljnim gubitkom kosti u gornjoj vilici. Oni čiji se problemi do sada nisu mogli riješiti konvencionalnim implantima, sada mogu u nevjerovatno kratkom roku da dobiju nove zube zahvaljujući revolucionarnoj zigoma tehnologiji i sposobnim rukama stručnjaka iz Mićunović Medicala.

Jeste li spremni da upoznate svijet stomatoloških čuda? Posjetite ih na adresi Slovačka 22 u Podgorici i bićete oboreni s nogu čim uđete u novi objekat. Dočekaće vas ljubazno osoblje, neviđena udobnost, osmjesi drugih zadovoljnih pacijenata i stručni tim koji će svojim profesionalizmom umiriti sve vaše strahove i brige vezane za intervenciju koja vam je potrebna.

Šta je to što Mićunović Medical čini pravim izborom za vaše stomatološke potrebe?

Navešćemo tek nekoliko stvari, čisto da vam zagolicamo maštu, a za ostalo ćete morati sami da se uvjerite, jer dok ne vidite sami djelovaće vam nevjerovatno.

Novi nivo komfora: Mićunović Medical nedavno se preselio u novi, unaprijeđeni objekat, specijalno dizajniran za maksimalan komfor. Vaše iskustvo biće daleko od samo još jedne posjete stomatologu, zapravo će vam biti toliko udobno da ćete zaboraviti zbog kojih problema ste došli.

Najsavremenija oprema: Da, da, znamo da svaka stomatološka ordinacija u svom opisu tvrdi da posjeduje najsavremeniju opremu. Malo koja se, ipak, može porediti sa Mićunović Medicalom, jer je praćenje najnovijih stomatoloških trendova njihova strast. Neke od alata koje koriste imaju jedini ili među rijetkima na ovim prostorima i šire, među kojima su PIC – najbolji sistem na svijetu za digitalne otiske više implantata i prvi 7G skener u Evropi!

ZAGA centar: Mićunović Medical je ponosni član ZAGA mreže – saveza od pedestak stomatoloških centara širom svijeta koji su prepoznati po izvrsnosti u radu sa zigoma implantatima i najtežim hirurškim zahvatima. Osim toga, podgorička klinika više godina zaredom dobija priznanja da je među najboljima od tih centara, što privlači i strane pacijente i dokazuje njen svjetski kvalitet.

Fabrika stomatoloških čuda: Tim stručnjaka u Mićunović Medicalu predvode eksperti koji su se nalazili na listama najboljih stomatologa svijeta, te koji operišu širom Evrope. Nevjerovatni rezultati u vraćanju osmijeha pacijenata, često postižući ono što drugi nisu mogli, sa pravom čini Mićunović Medical pravom fabrikom stomatoloških čuda.

Za njih ne postoji nemoguće: gdje drugi vide izazov, oni vide priliku za pomjeranje granica! Čudesne stvari se dešavaju kada se na istom mjestu nađu zapanjujući napredak stomatologije, tehnologija budućnosti i stručnjaci zbog kojih u Podgoricu dolaze pacijenti sa svih strana svijeta.

Vaš osmijeh zaslužuje najbolje, zato odaberite Mićunović Medical i otkrijte mogućnosti za koje niste ni slutili da postoje!

Možete ih kontaktirati putem poziva na brojeve telefona 020/ 623 – 880 i 069/ 869 – 377 ili putem mejl adrese micunovicmedical@gmail.com.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -