NaslovnaObavještenjaOboreni rekordi, premašena najuspješnija godina

Oboreni rekordi, premašena najuspješnija godina

- Advertisement -

Portal Stomatologija.me iz dana u dan nezaustavljivo raste i pokazuje zašto je nezaobilazan izvor informacija i resurs za sve stomatologe, pacijente i one koje zanima oralno zdravlje. Nakon što je prošla godina bila najuspješnija od osnivanja, sve ukazuje da će ova biti još bolja, jer nastavljamo da obaramo rekorde, a samo u septembru imali smo preko pola miliona pregleda!


Da budemo precizniji – prošlog mjeseca je portal Stomatologija.me imao nevjerovatnih 552 hiljade pregleda, što je skoro za 40 hiljada više nego u istom periodu lani. Ali to nije sve, to je samo vrh ledenog brijega! Već sada se možemo pohvaliti sa oko 30 odsto većom posjetom u odnosu na prošlu godinu.


Po čitanosti 2022. je bila najuspješnija u istoriji portala, sa skoro četiri miliona pregleda. Međutim, Stomatologija.me već sad broji više od vrtoglavih šest miliona pregleda, još jednom dokazujući zašto je neosporno najznačajniji i najčitaniji portal tog tipa na Balkanu.

Naš rad doseže i dosta šire od regiona. Najviše posjeta bilježimo iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore, ali se Stomatologija.me u značajnoj mjeri prati i u zemljama Evropske unije i šire. Tako smo ove godine zabilježili 58 hiljada pojedinačnih ulazaka na portal iz Njemačke i 25 hiljada iz Austrije na što je značajno uticao napredak dentalnog turizma. Imali smo i skoro 10 hiljada iz Švajcarske, sedam i po hiljada iz Holandije, a sa druge strane Atlantskog okeana, iz SAD-a čak 10 hiljada pojedinačnih ulazaka.

Kad su u pitanju gradovi, prednjače Beograd, Zagreb, Podgorica, Sarajevo i Banjaluka.


Uz zahvalnost našoj vjernoj publici i poslovnim partnerima bez kojih ovaj uspjeh ne bi bio moguć, ovi rezultati obavezuju nas da nastavimo sa istom predanošću koja krasi vaš omiljeni stomatološki portal.

Stomatologija.me ostaje predvodnik u pružanju najkvalitetnijih informacija vezanih za oralno zdravlje i podrške stomatološkoj zajednici na Balkanu. Uz bogat sadržaj, baziran na velikom izboru članaka, savjeta i vodiča, te intervjua sa stomatološkim ekspertima, koji će vam pomoći da održavate svoje oralno zdravlje i budete u toku sa svim važnim dešavanjima na polju stomatologije, nastavićemo i dalje da vas informišemo i inspirišemo da svaki dan pozdravite sa osmijehom.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -