NaslovnaObavještenjaPo čitanosti 2023. godina je najuspješnija od osnivanja portala Stomatologija.me

Po čitanosti 2023. godina je najuspješnija od osnivanja portala Stomatologija.me

- Advertisement -

Dragi čitaoci,

Odbrojavamo posljednje dane i sate ove godine, dakle došlo je ono vrijeme kada se osvrćemo za sobom da ocijenimo učinjeno, pa sa ponosom možemo reći da je 2023. za portal Stomatologija.me bila šampionska!

Još je 2022. bila najuspješnija od osnivanja portala, ali nismo stali tu. Titulu najčitanijeg stomatološkog portala na Balkanu shvatili smo kao veliku odgovornost i odlučili da budemo još bolji, a rezultati su nadmašili naša očekivanja. Znate ono kad roditelji sa ponosom bace pogled na svoju djecu i kroz blagu nevjericu prokomentarišu – kako brzo rastu. Tako se mi osjećamo kad je u pitanju Stomatologija.me.

Tokom 2023. portal Stomatologija.me zabilježio je preko 7.5 miliona pregleda! Prošle godine je to bilo 5.5 miliona pregleda, što znači da su vaša radoznalost, lojalnost i interesovanje za stomatologiju i oralno zdravlje proizveli rast od oko 26 odsto. Od tih impresivnih 7.5 miliona pregleda, 1.4 miliona su prvi ulasci na portal.

Broj pojedinačnih ulazaka na sajt iz zemalja odakle dolazi najveći broj naših čitalaca – Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore – udvostručio se u odnosu na prošlu godinu. Preciznije, iz Srbije ih je bilo 490 hiljada, BIH preko 300 hiljada, Hrvatske 247, a Crne Gore 166 hiljada.

Naši dometi nisu samo regionalni, već globalni, a sa velikom pažnjom nas prati i dijaspora. Tako smo iz Njemačke imali 71 hiljadu pojedinačnih posjeta, Austrije 30 hiljada, a SAD-a 16 hiljada.

Naša zajednica čitalaca cvjeta iz dana u dan. Ne raste samo broj pregleda, već konstantno privlačimo i novu publiku, a ovim tempom uskoro na Balkanu neće biti onih koji koriste, a da ne znaju za naš portal. Stomatologija.me tokom 2023. ugostila je preko 1.4 miliona posjetilaca. To je više nego da su nas posjetili svi stanovnici Beograda, Milana ili Praga. Malo manje nego cijeli Minhen. Privukli smo za 25 odsto više čitalaca nego prošle godine.

Ovi rekordi nisu samo naša dostignuća, oni bi bili nemogući bez naših čitaoca i partnera. Zahvalni smo što vas imamo i obećavamo da nećemo spavati na lovorikama. Naprotiv, sigurni smo da ćemo obilježiti 2024. jer pripremamo velika iznenađenja: novo ruho, unaprijeđeno iskustvo za posjetioce i bogatiji sadržaj.

Dok završavamo ovu godinu sa zdravim osmijehom punim samopouzdanja, želimo vam srećnu Novu godinu i da uživate u predstojećim praznicima. Hvala vam što ste dio Stomatologija.me porodice. Ostanite uz nas i u 2024. da zajedno gradimo budućnost u kojoj će stomatologija i oralno zdravlje postati pristupačniji, inspirativniji i relevantniji nego ikada prije!

S ljubavlju,

ekipa portala Stomatologija.me

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -