NaslovnaZanimljivostiStomatolog otkrio kako je Tejlor Svift uljepšala svoj osmijeh

Stomatolog otkrio kako je Tejlor Svift uljepšala svoj osmijeh

- Advertisement -

Fanovi američke pop zvijezde Tejlor Svift odavno su primjetili da je pjevačica uljepšala svoj osmijeh i spekulišu šta je tačno uradila. Sada je jedan od vodećih australijskih stomatologa putem društvenih mreža objasnio na koji način su zubi vlasnice brojnih hitova postali besprekorno skladni i blistavi.


“Izgleda da je stavila set ljuskica kako bi prekrila nekoliko problema sa zubima. Njena linija desni je bila nepravilna, jedna strana je bila niža od druge”, kazao je doktor Sem Koh, poznati estetski stomatolog iz Melburna, na početku svog izlaganja koje je objavio na društvenoj mreži Instagram.

Zatim je dodao da su stomatološki stručnjaci naporno radili kako bi omogućili pop zvijezdi Svift njen prepoznatljivi biserno bijeli osmijeh.

“Njena dva očnjaka bila su jako visoko postavljena. Poravnali su nivo desni i dali joj osmijeh koji je više harmoničan. Tejlor je 2013. slomila ljuskicu na očnjaku tokom nastupa kad se udarila na mikrofon. Nedavno ih je zamijenila. Sa ovim novim osmijehom, ponovno je napravila svaki zub. Oni su pravilniji, uredniji i bjelji”, ocijenio je stručnjak.

Koh je dodao da je vještim radom osigurano da Tejlor uvijek izgleda najbolje kad se smije kamerama i rekao je da je konačni rezultat dobio “veliki plus” od njega.

Globalna megazvijezda, 34-godišnja pjevačica nastupaće u Sidneju ovog vikenda četiri noći zaredom i to će biti događaj godine. U isto vrijeme u susjednoj areni će dva koncerta imati Blink-182, pa se očekuje da će se samo u petak i subotu okupiti publika od preko 100 hiljada ljudi, što bi mogao biti novi rekord za jedan od najposjećenijih vikenda u Sidneju ikad.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -