NaslovnaObavještenjaMentorstvo u ortodonciji

Mentorstvo u ortodonciji

- Advertisement -

Dentalux Tivat i prof. dr Jasminka Anđelić mladim specijalistima ortopedije vilica, ali i drugim zainteresovanim ortodontima, koji žele da unaprijede praktična znanja iz ove oblasti, nude uslugu mentorstva.

Cilj ovog mentorskog programa je unaprjeđenje znanja i vještina u direktnom radu sa prof. dr Jasminkom Anđelić, iskusnim specijalistom ortodoncije vilica.

„Sarađujem sa velikim brojem ordinacija u Crnoj Gori, a u isto vrijeme sam u stalnom kontaktu sa studentima na Studijskom programu stomatologije Medicinskog fakulteta u Podgorici. Iz ovih kontakata, rodila se ideja da dio svog iskustva i znanja prenesem specijalistima ortodoncije, onima koji su tek završili specijalizaciju, ili praktična znanja iz ove oblasti žele unaprjediti. Ovaj program mentorstva dobra je prilika za razmjenu znanja i profesionalno umrežavanje“, ističe prof. dr Jasminka Anđelić.

Mentorski rad obuhvata:

*Jedan na jedan rad sa mentorom;

*On line i direktne konsultacije;

*Nadgledanje rada;

*Analizu slučajeva;

*Podršku u planiranju tretmana;

*Konsultacije sa specijalistom dječje i preventivne stomatologije;

*Fleksibilnost u definisanju trajanja mentorstva.

*Rad sa mentorom personalizovan je i prilagođen potrebama svakog polaznika pojedinačno.

„Program nije zamišljen kao rad u grupi, već isključivo kao saradnja i konsultacije u direktnom kontaktu „jedan na jedan“, što može biti vrlo korisno kada su u pitanju zahtjevniji slučajevi. Takođe, polaznik mentora može uključiti u rad sa svim pacijentima, ili odabrati najkompleksnije slučajeve na kojima bi radio uz podršku mentora“, pojašnjava dr Anđelić.

Oni koji učestvuju u programu mentorstva mogu očekivati povećanje efikasnosti rada, kraće vrijeme trajanja pojedinačnih ortodontskih terapija, a samim tim i preuzimanje većeg broja pacijenata.

Zainteresovani specijalisti ortodoncije svoje prijave mogu slati na email adresu dentaluxtivat@gmail.com. Potrebno je da prijava sadrži CV (biografiju) i propratno pismo u kojem kandidat definiše svoja očekivanja i profesionalne ciljeve, aspekte ortodoncije koje želi unaprjediti u praksi i druge detalje od značaja za budući rad sa mentorom.

Program mentorstva odvija se na crnogorskom/hrvatskom/srpskom/bošnjačkom i na engleskom jeziku. Cijena usluge mentorstva dostupna je na upit.    

Prof. dr Jasminka Anđelić specijalista je ortopedije vilica sa višedecenijskim iskustvom rada i sa više od 4000 sprovedenih stomatoloških tretmana, što je čini jednim od najiskusnijih i najtraženijih ortodonata u Crnoj Gori. 

Profesor je na Studijskom programu stomatologije na Medicinskom fakultetu u Podgorici. Zajedno sa sestrom, prof. dr Snežanom Matijević specijalistom dječje i preventivne stomatologije, takođe profesorom na Studijskom program stomatologije, već duže od 35 godina, vodi privatnu stomatološku praksu u Tivtu.

Dentalux tim sarađuje sa brojnim stomatološkim ordinacijama iz Crne Gore i regiona, a sada je tu za Vas.  

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -