NaslovnaObavještenjaKako izabrati stomatologa u Podgorici?

Kako izabrati stomatologa u Podgorici?

- Advertisement -

Stomatolozi u glavnom gradu Crne Gore rade punom parom, ali u „moru“ ordinacija uvijek se nameće pitanje koju izabrati. Sva od njih prati savremene trendove kada je u pitanju oprema i materijali sa kojima rade.

Stručni tim posjećuje edukativne skupove, pa svoje znanje dodatno nagrađuje, a sve na dobrobit pacijenata. Velika pažnja posvećuje se svakom pacijentu, traže se najbolja rješenja između njihovih želja i mogućnosti kako bi riješili probleme koje imaju sa oralnim zdravljem i dobili blistav osmijeh.

Foto: closetworks.com

Cjelokupno osoblje ordinacija, posvećeno je ne samo na rješevanje problema pacijenata, već se fokusira na preventivu i edukaciju. Ambijent je, takođe, u služni pacijenata, kako bi se osjećali kao kod svoje kuće. Osim što možete imati koristi od posvećenog tima stomatologa, daju vam individualizovanu pažnju koju zaslužujete.

Ima i onih ordinacija koje su ulaganjem postale svojevrsne dentalne klinike pa tako u pojedinim ordinacijama na jednom mjestu, a nekada i u jednom danu, možete dobiti niz usluga za koje je ranije trebalo odvojiti i po nekoliko dana i posjetiti nekoliko ordinacija. Većina ima i ugovor sa Fondom za zdravstveno osiguranje Crne Gore.

Za Vas smo izdvojili neke ordinacije iz Podgorice za koje smatramo da zaslužuju vaše povjerenje

Foto: commercial.bmoharris.com

Stefanija Dental
Family Dent
Stomatološka ordinacija Filimanović
Dr Mićović
Dr Mrdak
Dent-Es
Happy Dent
Dr Barović
Dentis Nera
Daković
Dentalex
Sotir Dental Centar
D-Dent

Dr Šobić
Lars Dent
Extradent
Ars Medica
Đurković
Dr Rašović
Ranka Dent
Lopičić
Dr Ražnatović
Dr Mrdović
Redžepagić
Dentix
Ortho Line
Mićunović Medical
Apolonia Plus
Mill Dent
OSA Dijana

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -