NaslovnaObavještenjaJoš jedan uspjeh za kraj godine: Saša Dabić postao doktor nauka

Još jedan uspjeh za kraj godine: Saša Dabić postao doktor nauka

- Advertisement -

Predsjednik Komore doktora stomatologije Republike Srpske dr Saša Dabić odbranio je u petak doktorsku disertaciju na Medicinskom fakultetu u Foči, na temu “Hirurško liječenje periapeksnih lezija: Antibakterijski efekat ozona i uticaj ekspresije gena na ishod liječenja” i tako postao doktor medicinskih nauka.


Iza Dabića, koji vodi i ZU specijalističku ambulantu za oralnu hirurgiju Implantodent u Banjaluci, je još jedna uspješna godina tokom koje je Komora doktora stomatologije Republike Srpske obilježila dvije decenije postojanja.

“Želim svima da vam se zahvalim na mnoštvu poruka čestitki koje ste mi uputili i podršci koju sam imao svih ovih godina. Naročito bih se zahvalio mentoru prof. Slavoljubu Tomiću, komentoru prof. Jeleni Krunić, članovima komisije: prof. dr Branki Popović, prof. dr Verici Pavlić, doc. dr Zorici Stojanović, doc. dr Aleksandri Żużi, dekanu Medicinskog fakulteta u Foči prof. dr Dejanu Bokonjiću, pomoćniku dekana prof. dr Nikoli Stojanoviću i čitavom osoblju Medicinskog fakulteta za nesebičnu pomoć u izradi doktorske disertacije i gostoprimstvu koje ste mi pružali svih ovih godina. Takođe, velika zahvalnost mojoj porodici, prijateljima, kumovima i saradnicima iz ZU Implantodent koji su me ‘trpili’ sve ove godine i pružali ogromnu podršku da doktorku disertaciju dovedem do kraja”, poručio je Dabić.


Funkciju predsjednika Komore doktora stomatologije Republike Srpske Saša Dabić je preuzeo 2019, a tokom njegovog mandata Komora je, između ostalog, primljena u Svjetsku stomatološku federaciju i izborila se sa posljedicama koje je epidemija koronavirusa ostavila na stomatološku zajednicu u Republici Srpskoj.

Portal Stomatologija.me ovom prilikom čestita našem dugogodišnjem saradniku uz želju da sljedeće godine ima još više uspjeha i razloga za radost. Najbolji sa najboljima!

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -