NaslovnaObavještenjaUspješni razgovori sa predsjednicima stomatoloških komora

Uspješni razgovori sa predsjednicima stomatoloških komora

- Advertisement -

Tokom dva dana 5. Međunarodnog kongresa doktora stomatologije u Foči, ekipa portala www.stomatologija.me, imala je niz razgovora sa pojedincima i predstavnicima relevantnih institucija iz svijeta stomatologije.

Razgovori su bili uspješni na obostrano zadovoljstvo. Posebno se to odnosi na razgovore sa stomatološkim komorama – dr Sašom Dabićem, predsjednikom Komore doktora stomatologije Republike Srpske, dr Mirsadom Tokićem, prvim čovjekom Stomatološke komore Federacija BiH i njegovim saradnikom dr Harisom Demirovićem, kao i dr Marjanom Denkovskim, predsjednikom Stomatološke komore Makedonije i dr Milojkom Jovanovićem, predsjednikom Stomatološke komore Srbije.


Foto: stomatologija.me

Sa Stomatološkim komorama Federacije Bosne i Hercegovine i Makedonije je dogovoreno da se potpišu memorandumi o saradnji, a sa Komorom doktora stomatologije Republike Srpske i Stomatološkom komorom Srbije nastavak i proširenje više nego uspješne saradnje.

Bilo je i riječi i o zajedničkom organizovanju webinara, koji će u budućnosti biti bodovani. Takođe, dogovorena je saradnja i sa prof. dr Aleksom Markovićem, odnosno sa Stomatološkim fakultetom u Beogradu, čiji je uvaženi doktor dekan. Sa dekanom Medicinskog fakulteta u Foči, prof. dr Dejanom Bokonjićem postignut je dogovor o zajedničkoj saradnja na projektu koji taj fakultet uskoro pokreće, a tiče se stomatologije.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -