NaslovnaObavještenjaUskoro novi izgled našeg portala

Uskoro novi izgled našeg portala

- Advertisement -

Prateći nove trendove, nakon šest uspješnih godina, uskoro će se portal „Stomatologija.me“ svojim vjernim čitaocima predstaviti u novom izdanju. Modernizovan, redizajniran sajt sadržaće: nove rubrike, zanimljive tekstove, savjete, kvizove, korisne informacije, nagradne igre i naravno korisne sadržaje i za same doktore stomatologije. Prilagodili smo novi sajt kako bismo vam uštedjeli vrijeme, tako da sa lakoćom možete pročitati sadržaj koji vas zanima, pronaći savjet, saznati zanimljivost ili najbrže naći odličnog stomatologa u vašoj blizini.

Za naše doktore, tu su nove rubrike koje će im biti od koristi poput „Proizvodi“ gdje ćete pronaći najnoviju opremu distributera stomatološke opreme. U rubrici „Edukacija“ ćemo objavljivati obuke, kurseve, seminare i kongrese za stomatologe. Takođe će tu biti i rubrika „Riječ stomatologa“ koja će pružiti priliku doktorima da podijele svoja zapažanja i dostignuća sa kolegama kroz stručne tekstove. Takođe smo spremili novi sadržaj za društvene mreže, na Instagramu ćete upoznati lica našeg portala: porodicu „Zubić“ a oni će na zabavano-edukativan način predstavljati činjenice o svijetu stomatologije.

Preko Facebook-a se nadamo da ćemo postići bolju komunikaciju sa vama, dragi čitaoci, potrebni su nam vaši komentari i sugestije, pa ćemo računati i na vas da nam kažete šta je to što biste voljeli da čitate. Na našoj novoj LinkedIn stranici, trudićemo se da dijelimo relevantne informacije koje mogu pomoći doktorima da prate novosti u svojoj industirji ali i svima ostalima koji žele saznati više o profesiji stomatologije.

Tu je, takođe, nedjeljni bilten, za koji se možete prijaviti ostavljajući nam svoju mail adresu i dobijaćete nedjeljni pregled najčitanijih tekstova i korisnih informacija. I dalje ćemo se truditi da svakog dana na našem portalu pronađete nove, korisne i zanimljive tekstove, dok vas uredno obavještavamo o svim aktuelnostima iz svijeta stomatologije.

Ujedno, želimo da vas napomenemo da smo proteklu godinu završili sa milionskom čitanošću, imali smo 1.247.627 otvorenih stranica. Federacija BiH i Republika Srpska su zasijali u punom sjaju, kada je broj ordinacija, distributera stomatološke opreme i zubne tehnike u pitanju, sa kojima smo uspostavili saradnju. Portal stomatologija.me će se i u narednom periodu nastaviti da se pojavljuje na svim značajnim stomatološkim skupovima koji se budu organizovali u regionu, među kojima je i 25. BaSS kongres u Sarajevu od 28. do 30. maja.

Nadamo se da ćemo novim izgledom i sadržajima zadržati vašu pažnju i povjerenje.

Hvala Vam,

Tim portala Stomatologija.me

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -