NaslovnaObavještenjaU ovih pet ordinacija u Crnoj Gori možete dobiti besplatnu mobilnu protezu...

U ovih pet ordinacija u Crnoj Gori možete dobiti besplatnu mobilnu protezu za dijete

- Advertisement -

Ukoliko je Vašem djetetu potrebna mobilna proteza, u pojedinim ordinacijama tu uslugu možete dobiti BESPLATNO i to preko Fonda za zdravstveno osiguranje.

Pravo na izradu mobilnog ortodontskog aparata imaju djeca do navršenih 18 godina.

Detaljnije o proceduri možete pronaći na sljedećem LINKU.

Ordinacije koje u saradnji sa Fondom nude ovu stomatološku uslugu za djecu bez novačane nadoknade nalaze se u Podgorici, Budvi i Bijelom Polju.

Ukoliko ste iz Podgorice mobilnu protezu za dijete besplatno možete dobiti u moderno opremljenoj ordinaciji Dent-Es koja se nalazi u City kvartu i pruža kompletne usluge iz svih grana stomatologije. Dent-Es prati trendove u stomaološkoj opremi i vještinama i nastoji da ih uvede u svakodnevnu praksu. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 067/874-362 ili 020/512-697 gdje ćete u najbržem roku od ljubaznog osoblja dobiti odgovore na sva pitanja.

Foto: Freepik

U dijelu grada preko Morače nalazi se Dr Ražnatović – ordinacija koja okuplja visokostručni kadar različitih specijalnosti koji je u mogućnosti da Vam pruži sve vrste specijalističkih stomatoloških usluga. Pregled možete zakazati pozivom na brojeve telefona  +382 20 246 018 i +382 67 444 555 ili direktno u ordinaciji gdje takođe možete besplatno koristiti uslugu mobilnog ortodontskog aparata za djecu.

Ovu stomatološku uslugu besplatno možete iskoristiti na teritoriji Podogorice još u OrthoLine ordinaciji koja se nalazi na adresi 21. Atinska a možete ih kontaktirati I telefonskim putem na brojeve +382 20 655 535 i +382 69 819 888.

Njihov tim iskusnih doktora stomatologije na čelu sa dr Dubravkom Babić formiran je tako da, u stručnom pogledu, uz upoterbu najsavremenije opreme i materijala, ispuni visoke standarde savremene stomatologije. Savremena oprema i vrhunski materijali garantuju besprekorne restauracije i visoku pouzdanost intervencija.

Na teritoriji Budve ovu uslugu besplatnu pruža ordinacija OSA Reković koja se nalazi u Domu zdravlja. Njen osnivač je dr Veljko Reković, specijalista ortopedije vilica. Ordinacija je opremljena savremenom tehnologijom koja omogućava obavljanje svih vrsta stomatoloških usluga. Konsultacije I pregled možete zakazio na broj telefona +382 69 122 388.

Foto: Freepik

Kada je riječ o sjeveru, za Vaše dijete uslugu besplatnog ortdontskog aparata možete iskoristiti u Bijelom Polju i to u ordinaciji Dental Art koja se nalazi u Ulici Voja Lješnjaka 8 (poliklinika Neuron). U ordinaciji Dental Art stručno osoblje u prijatnoj i opuštenoj atmosferi izlaći će u susret svim željama pacijenata a uz stručnost doktorice Edise Dizdarević kvalitetan i ugodan tretman su zagarantovani. Sve informacije možete dobiti na brojeve telefona +382 67 223 094, +382 68 084 513 .

Mobilni ortodontski aparati su oni koji se mogu ukloniti iz usta jer se ne pričvršćuju za zube. Mogu se ukloniti po potrebi i dosta su jeftiniji od fiksnih, ali su primjenljivi samo za jednostavne malokluzije (nepravilan položaj zuba) i znaju da budu neudobni za pacijente.

Klikom na ime ordinacije stižete na njenu prezentaciju na našem portalu, gdje možete pronaći sve važne informacije.

Dental Art (Bijelo Polje)
OSA Reković (Budva)
Dent-Es (Podgorica)
Dr Ražnatović (Podgorica)
OrthoLine (Podgorica)

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -