NaslovnaObavještenjaSmijenjeno rukovodstvo Stomatološke komore Crne Gore organizuje danas izbore po podružnicama za...

Smijenjeno rukovodstvo Stomatološke komore Crne Gore organizuje danas izbore po podružnicama za Skupštinu

- Advertisement -

Smijenjeno rukovodstvo Stomatološke komore Crne Gore na čelu sa dr Goranom Mandićem i predsjednikom takozvane Centralne izborne komisije dr Vladimirom Jovetićem, organizuje danas izbore po podružnicama za Skupštinu SKCG.

Ovi izbori su pokrenuti sa ciljem da se ponište odluke sa III vanredne Skupštine održane 2. jula u hotelu „Ramada“ u Podgorici i time bespravno produži sebi mandat, što se kosi sa svim članovima Statuta SKCG, Pravilnika o Podružnicama, Pravilnika o izboru i opozivu delegata Skupštine, Pravilnika o radu Skupštine Komore.

Vršilac dužnosti predsjednika SKCG dr Nikola Barović prije par dana se obratio kolegama, ali i crnogorskoj javnosti gdje je upozorio na ovo što se događa danas i da je izborni materijal koji se stomatolozima slao kurirskom službom iz Nikšića, pod naznakom da šalje Stomatološka komora, je nelegitiman i nelegalan.

„Želim još jednom da vas zamolim da ne nasijedate na provokacije od strane bivšeg rukovodstva Komore kao i predsjednika i članova “takozvane centralne izborne komisije”, zanemarite izborni materijal, glasačke listiće, oglušite se o glasanju, i strpljivo sačekamo razrješenje situacije u koju smo dospjeli. Moj interes i interes mojih kolega je da ovo udruženje počne raditi u interesu crnogorskih stomatologa i sveukupnog društva, a ne za interes pojedinaca kao što je to bilo do sada”, stoji na kraju saopštenja“, stajalo je, između ostalog, u obraćanju dr Barovića.

Portal stomatologija.me je došao u posjed glasačkog listića za podružnicu Budva, kao i uputstva za glasanje.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -