NaslovnaObavještenjaŠirok spektar stomatoloških proizvoda na akcijskoj promociji Botellija

Širok spektar stomatoloških proizvoda na akcijskoj promociji Botellija

- Advertisement -

Jeste li planirali da unaprijedite svoju stomatološku praksu sa visokokvalitetnim materijalima i opremom? Čak i ako niste to imali u planu, sad je prava prilika za to, jer Botelli donosi spektakularnu akcijsku promociju na širok spektar stomatoloških proizvoda koja traje do 1. decembra!

Pouzdan partner, sa bogatim iskustvom i strašću prema inovacijama, Botelli je ovu akcijsku promociju pokrenuo kako bi podržao stomatologe i pružio im priliku da podignu kvalitet svoje prakse na viši nivo.

Šta vas očekuje u ovoj neponovljivoj akciji?

Proizvodi koji će vam pomoći da postignete savršene rezultate u restauraciji zuba, proizvodi za izbjeljivanje koji će pacijentima dati razlog za osmijeh, cementi i adhezivi da ojačate vezu između zuba i restauracije i još mnogo toga!

Pronađite sve što vam je potrebno u Botellijevom širokom asortimanu stomatološkog pribora:

* Nagrađivani Riva Light Cure A3 prah/tečnost set uz koji dobijate 100 komada Pointsa ili Super Etch 2ML i smolom modifikovan glas jonomer cement Riva Cem uz koji gratis dobijate Polishing Paste.

* Cementi Riva Luting, Riva Luting Plus i Riva Cem.

* Aura Bulk Fill ispun i univerzalni restaurativni materijali Aura Easy i Aura Easy Flow. Za dva kupljena Aura Bluk/Easy proizvoda gratis dobijate jedan Aura Easy Flow

* Popust od 10 odsto na tri istaknuta SDI proizvoda za specifičnu primjenu u dječjoj i preventivnoj stomatologiji: Riva Star SDF sredstvo za uklanjanje zubne osjetljivosti i za prevenciju i tretman karijesa, Riva Silver – srebrnom legurom ojačan glas jonomer restaurativni materijal i Riva Protect – samovezujući glas jonomer za zalivanje fisura, podloge i zaštitu površine zuba

* Aparati i aplikatori: Super Etch fosforna kiselina, pasta za poliranje ispuna, Riva aplikatori za kapsule i jednokratne četkice aplikatori Points (15 odsto popusta na kupljenih 400 komada)

* Ultramat S – aparat za trituraciju kapsuliranih dentalnih materijala je na popustu od 20 odsto, a kupovinom SDI proizvoda u vrijednosti od 80 hiljada dinara dobijate ga gratis.

Ovo je akcijska promocija koju ne želite da propustite! Proizvodi koji vam se nude su su prepoznati i nagrađivani zbog svog izuzetnog kvaliteta, a sada ih možete nabaviti po veoma povoljnim cijenama.

Ne čekajte, jer ova prilika je ograničena, samo do 1. decembra.

Više informacija dostupno je na web sajtu kompanije Botelli.

Iskoristite akcijske cijene i uvjerite se zašto je Botelli vodeća kompanija u Srbiji na polju prodaje stomatoloških i zubotehničkih materijala, uređaja i opreme.

Katalog proizvoda koji su na akciji možete preuzeti ovdje.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -