NaslovnaEdukacijaMnogo zanimljiv tema biće na webinaru: Rekonstrukcija bezubih vilica, imedijatna ugradnja i...

Mnogo zanimljiv tema biće na webinaru: Rekonstrukcija bezubih vilica, imedijatna ugradnja i opterećenje, analogni i digitalni protokoli

- Advertisement -

Portal www.stomatologija.me u subotu organizuje prvi webinar, a predavači će biti dr Dušan Miljuš i zubni tehničar Saša Bulić.

Naziv je „Rekonstrukcija bezubih vilica, imedijatna ugradnja i opterećenje, analogni i digitalni protokoli“, tokom koje će biti obrađeno nekoliko tema. Dr Miljuš će pričati o imedijatnom opterećenju u obje vilice istovremeno, slučaju koji je praćen preko četiri godine, krestalni i lateralni sinus lift od 2mm subantralno pa na više sa simultanom ugradnjom.

Sa druge strane, Saša Bulić će pričato o  

-ANALOGUE  VS  DIGITAL  WORKFLOW

-BACKWARD DIGITAL PLANNING (od krunice ka poziciji implantata)

-TIPOVI I OSOBINE  KONSTRUKCIJSKIH MATERIJALA U IZRADI HIBRIDNIH RADOVA

-PASIVNO NALEGANJE

-DILEMA, FIKSNO ILI  MOBILNO ?

Početak je u 12 sati.

O predavačima
Dr Dušan Miljuš je od 1992. do 1996. godine pohađao srednju Medicinsku školu „Nadežda Petrović“ u Zemunu, da bi Stomatološki fakultet završio 2009. Akademske specijalističke studije na ,,Klinici za Stomatološku protetiku’’, Stomatološki fakultet Univerzitet u Beogradu pohađao je od 2010. do 2012. Od 2014-2017 Zdravstvena specijalizacija iz oralne hirurgije, Stomatološki fakultet Univerzitet u Beogardu, a od 2016-2017 Master studije iz oralne implantologije I parodontologije Univerzitet u Mičigenu.

Radno iskustvo
2009- Ordijnacija ,,Tihaček’’
Stručni konsultatnt u brojnim ordinacijama u Srbiji I regionu

Dr Dušan Miljuš

Iskustvo
Iskustvo u svim oblastima stomatološke prakse uključujući konzervativu, preventivne oblasti kao I profilaksu, endodonciju, protetiku, parodontalnu I oralnu hirurgiju sa implantologijom. Primjena savremenih metoda u oralnoj hirurgiji. Licencirani instruktor za primjenu ,,PRF-a u oralnoj I parodontalnoj hirurgiji kao I implantologiji’’ u Srbiji I region od strane dr Joseph Choukroun-a. Učešće na brojnim domaćim I međunarodnim skupovima. Publikovanje jedog naučnog rada sa SCI liste.

Saša Bulić rođen je u Beogradu 1968. godine. Nakon završene zubotehničke škole započinje rad u privatnoj praksi u zubotehničkoj laboratoriji Bildi. 1995.godine započinje samostalni rad. Tokom karijere učestvuje na brojnim edukacijama i radionicama u zemlji i inostranstvu. 2013. godine započinje školovanje u Bredent Akademiji u Sendenu (Njemačka) i postaje zvanični demonstrator. 2017. godine uspješno završava svoje školovanje na Bredent Akademiji i dobija zvanje certifikovani internacionalni trener.

Zubni tehničar Saša Bulić

2019. godine predaje na European prosthetic roadshow u osam evropskih gradova. Između ostalog bavi se edukacijom i obukom kolega širom svijeta. Ima zvanje Dentsplay Sirona Key Opinion Leade. Jedan je od četiri osnivača prestižnog Udruženja za estetsku stomatologiju Srbije. Sferu interesovanja bazira na novim digitalnim tehnologijama, materijalima kao što su press keramika, cirkonija, Peek, kompoziti i njihova klinička primjena. Osnivač je i vlasnik “Zubne laboratorije Bulić”, koja ima zvanje Bredent master laboratory, sertifikovani trening centar za Exocad , Medit I DWS 3Dprint, MIS certified dental lab , ICX templant certified laboratory.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -