fbpx
NaslovnaEdukacijaHaleon će sa zadovoljstvom predstaviti najnovija dostignuća u oralnom zdravlju na...

Haleon će sa zadovoljstvom predstaviti najnovija dostignuća u oralnom zdravlju na našem predstojećem događaju

- Advertisement -

Kompanija Haleon, lider u rješenjima za stomatološku njegu, sa zadovoljstvom će predstaviti najnovija dostignuća u oralnom zdravlju na našem predstojećem događaju.

Pridružite nam se na edukativnoj sesiji o preosetljivosti dentina, problemima sa desnima i higijeni proteza, sa renomiranim stručnjacima iz Sensodyne-a, Parodontax-a i Corega-e.

Događaj će se održati dana 25.05.2023. u hotelu “Hilton” u Podgorici sa početkom u 14.30 sati (bez kotizacije).

Sensodyne – specijalista za osjetljivost zuba:

Sa preko 50 godina iskustva i posvećenosti klinički dokazanom olakšanju, Sensodyne je brend br. 1 koji preporučuju stomatolozi* za ljude sa osjetljivim zubima. Podržan sa 100+ kliničkih studija, Sensodyne nudi niz rješenja sa uspješnim  ishodima pacijenate. Od brzog ublažavanja kratkog, oštrog bola do potpunog zatvaranja dentinskih tubula, od sveobuhvatne svakodnevne oralne njege do dvostruke zaštite od osjetljivosti i problema sa desnima, Sensodyne odgovara na jedinstvene potrebe svakog pacijenta.

Parodontax – za zdrave desni:

Poboljšajte rutinu dentalne higijene vaših pacijenata sa parodontax asortimanom, specijalno dizajniranim da poboljša svakodnevno pranje zuba.

Uz paste za zube od natrijum bikarbonata, Parodontax Complete Protection omekšava plak,  omogućava njegovo lakše uklanjanje i klinički dokazano smanjuje krvarenje desni. Parodontax  Stannous Fluoride & cink paste se bore protiv upalnih stanja gingive, preosjetljivosti dentina i neprijatnog zadaha, nudeći sveobuhvatnu oralnu njegu. Parodontax aktivno suzbija sve zakove gingivitisa i poboljšava mehaničko čišćenje.

Corega –  za novi osmijeh koji dobro pristaje:

Nova zubna proteza može da transformiše život, dajući pacijentima veće samopouzdanje, prijatan osmijeh i aktivan društveni život.

Međutim, čak i sa dobro postavljenom protezom, pacijenti se mogu suočiti sa izazovima prilagođavanja i funkcije. Corega nudi kreme za fiksiranje koje omogućavaju pacijentima da u potpunosti uživaju u funkcionalnosti svojih proteza, obezbjeđujući bolje nalijeganje, minimalan rizik od zarobljavanja čestica hrane i povećanu udobnost pacijentima. Klinički dokazano, Coregin portfolio zadovoljava različite potrebe pacijenata sa zubnim protezama. Corega, takođe, nudi niz sredstava za čišćenje koja su neophodna za održavanje optimalnog oralnog zdravlja. Svakodnevno čišćenje proteza specijalizovanim proizvodima je ključna stvar za održavanje usta i proteza u dobrom stanju. Corega Bio Formula sistem za čišćenje „4 u 1“ uključuje četiri sredstva za čišćenje koja efikasno uklanjaju štetne mikroorganizme. Dokazano je da ova sredstva za čišćenje uklanjaju 99,99% bakterija koje izazivaju neprijatan miris za samo tri minuta, bez ostavljanja ogrebotina na površini proteze.

Pridružite nam se na našem događaju da otkrijete kako Sensodyne, Parodontax i Corega upotpunjuju stomatološku njegu, inspirišući stomatologe da pruže potpuni komfor svojim pacijentima.

Radujemo se što ćemo vam poželjeti dobrodošlicu 25.05.2023.u Podgorici (14.30 sati, hotel Hilton).

O kompaniji Haleon:

Kompanija Haleon je vodeći dobavljač inovativnih rešenja za stomatološku njegu, posvećena poboljšanju ishoda oralnog zdravlja pacijenata širom svijeta.

Sa strašću za naučnim istraživanjima i tehnološkim napretkom, kompanija Haleon sarađuje sa liderima u stomatološkoj industriji kako bi isporučila najsavremenije proizvode i znanje stomatološkim profesionalcima.

*Na osnovu preporuka stomatologa dobijenih u anketi stomatologa u SAD koju je naručio GSK.

**Reference kliničkih studija dostupne su na zahtjev.

Ne propustite ovu priliku da učite od stručnjaka iz samog vrha stomatološke industrije. Obezbijedite svoje mjesto sada za predavanje za stomatologe o preosjetljivosti dentina, problemima sa desnima i higijeni proteze. Posjetite web lokaciju događaja ili se prijaviti na e-mail: bojan.martic@dmddelta.com, a dodatne informacije možete dobiti na broj telefona +382 68 875 879 (Bojan Martić).

Prijava za događaj

 

Verification

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -