NaslovnaObavještenjaPredavanje o hipersenzitivnom dentinu, problemima sa desnima i higijeni proteza

Predavanje o hipersenzitivnom dentinu, problemima sa desnima i higijeni proteza

- Advertisement -

Kompanija Haleon, vodeće ime u industriji stomatološke njege, sa ponosom najavljuje predstojeće predavanje u Crnoj Gori 25. maja 2023. godine.

Događaj se održava u prestižnom hotelu Hilton Podgorica, a biće fokusiran na tri uobičajena stomatološka pitanja: hipersenzitivni dentin, problemi sa desnima i higijena proteza. Predavači će biti dr Dragan Simeunović i dr Luka Dubajić.

Predavanje će pružiti sveobuhvatan pregled uzroka, simptoma i efikasnih rješenja za navedene stomatološke probleme. Učesnici će imati priliku da uče od stručnjaka iz ove oblasti, uključujući predstavnike Sensodyne-a, Parodontax-a i Corega-e.

Naši stručnjaci će podijeliti svoja najnovija istraživanja o proizvodima, koja imaju za cilj da pomognu pacijentima da se nose sa svakodnevnim životom i uživaju u njemu. Hipersenzitivni dentin, problemi sa desnima i higijena proteza su značajna pitanja koja utiču na svakodnevni život mnogih ljudi.

Kompanija Haleon prepoznaje važnost suočavanja sa ovim izazovima i posvećena je pružanju inovativnih rješenja za stomatologe i njihove pacijente. Ovo predavanje je odlična prilika da stomatolozi unaprijede svoje znanje i stručnost u ovoj oblasti.

Učesnici će imati priliku da se povežu sa drugim stomatološkim profesionalcima i saznaju o najnovijim trendovima i tehnologijama u industriji.

Kompanija Haleon poziva zainteresovane stomatologe (broj je ograničen na 50, pa je potrebno da na vrijeme obezbijedite svoje mjesto na skupu) da se pridruže na informativnom i zanimljivom predavanju o preosjetljivosti dentina, problemima sa desnima i higijeni proteza.

Prijaviti se možete na e-mail: bojan.martic@dmddelta.com, a dodatne informacije možete dobiti na broj telefona +382 68 875 879 (Bojan Martić).

Prijaviti se možete i putem kontakt forme

Prijava za predavanje

 

Verification

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -