NaslovnaObavještenjaApolonia Rašović (Podgorica) - Spoj tridesetogodišnjeg iskustva i modernog pristupa

Apolonia Rašović (Podgorica) – Spoj tridesetogodišnjeg iskustva i modernog pristupa

- Advertisement -

Specijalistička stomatološka ordinacija Rašović je spoj tridesetogodišnjeg iskustva i modernog pristupa koja svojim pacijentima omogućava savremene procedure iz svih oblasti stomatologije uz primjenu dijagnostike i materijala koji prate svjetske standarde.

Apolonia je osnovana 1992. godine kao jedna od prvih privatnih ordinacija u Crnoj Gori. Osnivač i vlasnik, dr Branko Rašović, specijalista oralne hirurgije, danas oko sebe ima pažljivo izabran stručni tim uz čiju pomoć pruža pacijentima najkvalitetniju uslugu. Efikasnost i estetski učinak kao i dobra saradnja sa terapeutom sastavni su dio rada.

Novost u ordinaciji anti-aging tretmani – mezoterapija, biorevitalizacija, hemijski piling, hijaluronski fileri, PRP tretman, botoks i mezoterapija kose

Usluge: Protetika, Paradontologija, Dječja i preventivna stomatologija, Konzervativa i endodoncija, Oralna hirurgija i implantologija, Anti-aging tretmani.

Cijene implanta u Crnoj Gori

Ordinacija se nalazi u Njegoševoj ulici u Podgorici, a možete je kontaktirati putem brojeva telefona +382 20 621 792 i +382 67 308 549 ili mejl adrese ord.apolonia@t-com.me.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -