Naslovna Zanimljivosti Zubari u Podgorici: Savremene ordinacije i mladi stručnjaci garant napretka stomatologije

Zubari u Podgorici: Savremene ordinacije i mladi stručnjaci garant napretka stomatologije

Napredak i stalni razvoj stomatologije sa sobom nosi izazove koji u savremenom društvu, odnosno u svijetu dentala, postaju sve više standard i imperativ, a sve manje stvar egzotike. Tako je osavremenjavanje i kupovina novih mašina i digitalnih aparata u podgoričkim ordinacijama postalo svakodnevica.

Sve više stomatologa se odlučuje za ulaganje u opremu i stalnu edukaciju, a glavni motiv za sve njih je praćenje Zapada koji ubraznim korakom ide ka potpuoj digitalizaciji dentala. S toga zubari u Podgorici svoje ordinacije sve češće „oplemenjavaju“ najsavremenijim aparatima. Tako danas u Podgorici možete dobiti usluge poput „tooth in an hour“ (navlake za zube koje su gotove za jedan sat), snimanje 3D ortopanima, digitalno planiranje osmjeha i sve one usluge koje su do sada mogle da se rade samo u daljem okruženju ili zemljama Zapadne Evrope.

Osim toga podgorički stomatolozi sve više ulažu i u kontinuiranu edukaciju pa su postali i stalni učesnici edukativnih radionica, seminara i kongresa. Ne smijemo zaboraviti ni činjencu da se sve više ulaže u materijale, a sve to učunilo je da zubari u Podogorici danas mogu da riješe gotovo sve dentalne probleme, pa i one najkomplikovanije – od postavljanja kompozitnih plombi do ugradnje implantata.

Ima i onih ordinacija koje su ulaganjem postale svojevrsne dentalne klinike pa tako u pojedinim ordinacijama na jednom mjestu, a nekada i u jednom danu, možete dobiti niz usluga za koje je ranije trebalo odvojiti i po nekoliko dana i posjetiti nekoliko ordinacija.

Kako bi ste se uvjerili u naše riječi predstavljamo vam listu najsavremenijih ordinacija u glavnom gradu Crne Gore.

Zubari u Podgorici

- Advertisment -

POPULARNO

Loše navike sa kojima bi trebalo da prestanete radi zdravijih zuba

Stomatolozi često primaju pacijente sa istrošenim zubima, povredama zuba, karijesima, pukotinama zuba i bolesnim desnima. U nekim slučajevima,...

Kako pandemija SARS-CoV-2 utiče na penzionisanje u stomatologiji?

Kada se počela primjenjivati široka obustava rada radi suzbijanja pandemije SARS-CoV-2, broj nezaposlenih u mnogim zemljama se brzo povećavao.

Sve što trebate znati prije ugradnje zubnih implantata

Zubni implantati su titanijumske nadoknade koji se ugrađuju u viličnu kost, kako bi zamijenili korijene zuba koji nedostaju.

Webinar: “Soft-Tissue Reconstruction at Implant Site”

Geistlich Webinar World Tour 2020 nastavlja se 25. avgusta. Nova tema je „Soft-Tissue Reconstruction at Implant Site”, a...
- Advertisment -