Zubari u Nikšiću: Najsavremenija oprema i materijali u najvećoj opštini u Crnoj Gori

  Nikšićki zubari, nakon podgoričkih, najbrojnija su grupa stomatologa u Crnoj Gori. U najvećoj opštini u Crnoj Gori, prema evidenciji Stomatološke Komore Crne Gore, aktivno je 69 stomatologa.

  instrumenti

  Iako u Nikšiću za sada nema velike stomatološke klinike, poput nekoliko njih u Podgorici i Budvi, profesionalnost i predanost ovih stručnjaka ne može se dovoditi u pitanje. Ono što baca svjetlost na budućnost nikšićkog dentala je i činjenica da među nikišićkim stomatlozima preovladavaju mlađi i stomatolozi srednjih godina što ide u prilog ubrzanom napretku stomatologije u Nikšiću.

  Pored toga, ulaganje u edukaciju i posjećivanje kurseva, seminara i kongresa, takođe, govori o sporemnosti ovih stručnjaka za stalnim napretkom na ličnom planu.

  Osim toga, nikšićki stomatolozi izuzetno su posvećeni napretku stomatologije u Crnoj Gori, a to, između ostalog, dokazuje i njihova kontinuirana aktivnost kada je riječ o radu Stomatološke Komore Crne Gore gdje nikšićki stomatolozi uzimaju velikog učešća.

  Kada je riječ o opremi i materijalima, zubari u Nikšiću prate svoje kolege iz Zapadne Evrope, pa se u njihovim ordinacijama sve češće mogu vidjeti najnoviji kompjuterski sistemi i laseri, a karakteriše ih i upotreba najsavremenijih tehnika i tehnologija rada.

  Kako bi ste se uvjerili u naše riječi predstavljamo vam prezentacije nekih od najboljih ordinacija u Nikšiću.

  Zubari u Nikšiću

  ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.