Zubari u Budvi, zamajac razvoja dentalnog turizma

  Budva kao centar crnogorskog turizma, može se pohvaliti i velikim potencijalom za razvoj medicinskog, posebno dentalnog turizma. Za ovo su zaslužni budvanski stomatolozi koji u skladu sa savremenim stomatološkim tokovima svoje ordinacije opremaju najprestižnijom opremom.

  Prema evidenciji Stomatološke Komore Crne Gore, na teritoriji opštine Budva radi 38 stomatologa, od kojih najveći broj njih ima savremeno  opremljene ordinacije i klinike.

  Osim što ulažu u opremu i materijale, budvanski stomatolozi ulažu u edukaciju pa je usluga u ovim ordinacijama na zavidnom niovu i, prema riječima upućenih, nimalo ne zaostaje za uslugom i evropskim centrima.

  Ulaganjem u sebe, budvanski stomatolozi ulažu i u razvoj crnogorske stomatologije. Tako u Budvi sada možete dobiti usluge poput All-on-4, ili tooth in an hour, a sve po mnogo pristupačnijimm cijenama od onih u Zapadnim centrima. S toga možemo očekivati i da Budva prepraste u regionalni centar dentalnog turizma i na taj način postati zamajac razvoja crnogorske stomatologije.

   

  Zubari u Budvi

  Center for Dental Implantology and Cosmetic Dentistry

  Zečević Dental

  Dental Health

  VDENTAL

  Dr Knežević

  City Dental

  Mušura

  ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.