NaslovnaObavještenjaŽiža Popović Dent - Nudi široku paletu stomatoloških usluga koje će učiniti...

Žiža Popović Dent – Nudi široku paletu stomatoloških usluga koje će učiniti da Vaši zubi budu savršeno zdravi i estetski lijepi

- Advertisement -

Savremeno opremljena stomatološka ordinacija “Žiža Popović Dent” nalazi se u Novom Sadu i na jednom mjestu nudi široku paletu stomatoloških usluga koje će učiniti da Vaši zubi budu savršeno zdravi i estetski lijepi.

Stručni tim ordinacije “Žiža Popović Dent” u svom radu koristi najsavremenije stomatološke materijale i minimalno invazivne metode, što našim pacijentima omogućava da sa lakoćom prevaziđu nelagodnosti i ranije strahove od sličnih intervencija.

Sa željom da uvijek budete zdravi, a vaš osmijeh savršeno blistav, ordinacija “Žiža Popović Dent” nudi vam stomatološke usluge iz oblasti:
*Konzervativne i estetske stomatologije
*Stomatološke protetike
*Dječijje i preventivne stomatologije
*Parodontologije i oralne hirurgije
*Ortodoncije
*Estetske stomatologije
*Hijaluronskih filera

Zdravlje zuba je od velike važnosti za zdravlje čitavog organizma i zato je vrlo važno čuvati zdravlje usta i zuba kako bi čitavo tijelo bilo u savršenoj formi. Rana dijagnoza karijesa, kao i sprovođenje adekvatne terapije je od izuzetnog značaja za zdravlje Vaših zuba. Nudi veliki izbor usluga iz oblasti stomatološke protetike, u skladu sa savremenim metodama rada.

Bezmetalna keramika, keramičke i kompozitne fasete i niz drugih usluga na raspolaganju su Vam u stomatološkoj ordinaciji “Žiža Popović Dent”. Posebnu pažnju u radu poklanjaju najmlađim pacijentima koji od najranijeg uzrasta treba da nauče o važnosti redovnog odlaska kod zubara. Ljubazno i profesionalno osoblje trudi se da kroz zanimljive demonstracije na modelima i putem prezentacije, nauči sve mališane o redovnom i pravilnom održavanju oralne higijene, posjeti stomatologu i pravilnoj ishrani.

Takođe, vrše savjetovanje budućih majki o važnosti dojenja za razvoj orofacijalnog sistema, daju sve potrebne informacije o mliječnoj denticiji i na taj način omogućavju budućim majkama da što lakše prođu kroz fazu mliječne denticije zajedno sa svojim bebama. Bijeljenje zuba i zubni nakit su najljepše usluge koje pružaju pacijentima. Postupak rada je potpuno bezbolan. Već nakon jednog tretmana bićete zadovoljni rezultatima i nećete moći da sakrijete zadovoljstvo zbog novog osmijeha.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -