NaslovnaObavještenjaŽene u stomatologiji otkrivaju tajnu sreće

Žene u stomatologiji otkrivaju tajnu sreće

- Advertisement -

Život je mali mozaik sastavljen od sitnih, ali dragocjenih djelića koji čine našu svakodnevicu. Svjesni smo da sreća ne zavisi od velikih stvari, već od onih malih, koje nam zagolicaju dušu i uljepšaju dan.

Kada se Međunarodni dan žena, 8. mart bliži, želimo usmjeriti pažnju na naše divne stomatologe ženskog pola i zahvaliti im za njihov neumorni rad i predanost u činjenju svijeta ljepšim mjestom. Stoga se pitamo, šta im najviše donosi osmijeh na lice? Šta ih čine srećne?

Staša Kostić iz “Lars Dent” ordinacije iz Podgorice otkrila nam je kako joj za sreću nisu potrebne velike stvari. Ona uživa u jednostavnim stvarima poput šetnje uz more ili planinarenje sa svojom porodicom, a vjerujem da će i Vas njen iskreni entuzijazam ovim aktivnostima podsjetiti na Vaše omiljene trenutke. Kada joj neko pomogne s kućnim poslovima i iznenadi je ukusnim ručkom, Staša se osjeća izuzetno srećno, što se vidi na njenom uvijek prisutnom osmijehu. Za Stašu Kostić, sreća se krije u malim trenucima radosti, a za nju su upravo porodična putovanja takvi trenuci koji joj donose neizmjernu radost i zadovoljstvo.

Slađana Škrba Potpara iz ordinacije “Dental Estetic” iz Sarajeva je sa nama podijelila svoj tajni izvor sreće, koji se krije u dragocjenom vremenu koje provodi sa svojom kćerkom Marijom. Bilo da se radi o šetnji, odlasku u bioskop ili u šoping, Marijin osmijeh uvijek obasja njen dan. Marija je pravi dragulj u životu ove brižne mame, koja sija osmijehom od milion dolara.

Danijela Sindik iz “PZU Dental Smile” iz Tivta otkrila nam je da je njen izvor sreće u sreći drugih. Ona se raduje svaki put kada vidi osmijeh na licu djeteta, odrasle osobe ili kada ide u šetnju sa voljenom osobom bilo to pored mora ili u prirodi. Za Danijelu, najveći izvor sreće je da su ljudi oko nje zdravi, srećni i zadovoljni i da vlada mir u svijetu.

Sreća je često tajanstvena i neuhvatljiva, ali prema Damjanki Đurić, direktoru Mikodentala, ona je zapravo osjećaj koji je uvijek prisutan u nama. Ključ za pronalaženje sreće, prema njenom mišljenju, je da vjerujemo u sebe i nastojimo da ostvarimo ciljeve za koje smo dugo radili. Često samo iščekivanje ostvarenja naših ciljeva može nas učiniti sretnima, stoga ne smijemo zaboraviti koliko je važno vjerovati u sebe i svoje snove.

Biljana Jakšić iz “Full Denta” smatra da je sreća za nju prisutnost u sadašnjem trenutku, što uključuje provođenje vremena sa svojom porodicom, prijateljima, djecom i životinjama. Ona, takođe, uživa u boravku u prirodi, posebno u šumi. Biljana smatra da su sreća i zadovoljstvo u životu povezani s malim stvarima koje često zanemarujemo. U isto vrijeme, smatra da izazovi i poteškoće u životu imaju svoj smisao i da nam pomažu da rastemo i razvijamo se kao osobe. Ona vjeruje da život radi za nas, a ne protiv nas, te nas izazovi čine jačima i mudrijima. Stoga je važno cijeniti male stvari u životu i prihvatiti poteškoće kao priliku za rast i razvoj.

Cilj ovog članka je da nas podsjeti da postoje mnogi razlozi za sreću u našem svakodnevnom životu, samo ako gledamo pravim očima.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -