NaslovnaSavjetiZdrav osmijeh je uspjeh

Zdrav osmijeh je uspjeh

- Advertisement -
Curaprox  četkica CS 5460 “ultra soft”
Pranje zuba postaje čisto zadovoljstvo.

Gusto posložena Curen® vlakna dopiru u svaki kutak i pukotinu. Glava četkice je kompaktna I jednostavna za upotrebu. Vrlo je interesantna zbog različitog spektra boja ili možda zbog kombinacija boja držača sa bojom vlakana.

Kada je riječ o prevenciji karijesa i parodontalnih bolesti, najvažniji aspekt CS 5460 moraju biti vlakna. Ona su nevjerovatno tanka, tek 0,1 mm u promjeru, zaobljena na vrhu. Šta više, ona nisu izrađena od najlona, već Curen® vlakana, što ih čini posebno efikasnima. Ona su tako tanka i fina da ih ne možemo nazivati običnim vlaknima; to su specijalna vlakna. I nije korišteno samo hiljadu vlakana poput standardnih četkica; ovdje se radi o impresivnih 5460 Curen® vlakana, zajedno gusto posloženih.  Nježnim četkanjem, uz upotrebu minimalnog pritiska, četkica zadržava svoj oblik i čvrstoću, a zahvaljujući maloj, kompaktnoj glavi omogućava jednostavan pristup svim teže dostupnim mjestima u ustima.

Važno: Prava pozicija je najvažnija

Sve je u nagibu. Pola na zubno meso, pola na zube. Osmerokutni držač u tome pomaže. Sada započnite pokrete u malim krugovima, s malo ili nimalo pritiska. To je više manje to, zapravo, pogledajte video.

Sve u sedam sekundi

  • Tako nježna da moraju biti ona prava: najfinija Curen® vlakna
  • Efikasna: gusto posložena Curen® vlakna
  • Dopiru u svaki kutak i pukotinu: glava četkice je kompaktna i jednostavna za korištenje
  • Čiste pod ispravnim uglom: osmerokutni držač

Jeste li sada sve naučili? Četkajte dugo i sporo, uključite i svoje osjećaje!

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -