Završen ovogodišnji edukativni Open day u organizaciji Tehno Dentala: Posjećenost garantuje napredak

  Distributerska kompanija dentalnog materijala i opreme Tehno Dental i ove godine nastavila je sa organizovanjem vrhunskih seminara i sajmova, pa smo u subotu 21. aprila bili u prilica da, zajedno sa prisustvujemo još jednom Open day seminaru.

  Ovogodišnji Open day seminar i sajam biće zapamćen kao možda i najposjećeniji događaj te vrste u Crnoj Gori u organizaciji jedne distributerske kompanije. Odziv stručnjaka koji su bili zaintersovani da čuju predavanja i nauče nešto na radionicama bio je neočekivano veliki čak i za same organizatore. Bukvalno se tražila stolica više, a kongresna sala je bila premala da primi sve one koji su željeli da čuju šta je to novo u svijetu dentala. Predavači su bili, kao što se i moglo očekivati, vrhunski majstori i stručnjaci, počev od ortodoncije i predavanja čuvenog dr Tošića, preko uvijek zanimljive anestezije sa dr Milošem Beloicom, nezaobilaznog maga digitalizacije prof. Danimira Jevremovića, dok je sve završeno predavanjem o savremenim implantološkim tokovima koje nam je otkrio dr Mirko Medić.

  Ne smijemo zaboraviti ni stalnog gosta i velikog prijatelja crnogorske stomatologije, Damjana Gorenca iz kompanije W&H koji je u subotu, ali i neborjeno puta do sada zainteresovanim stoimatološkim sestrama otkrio sve tajne sterilizacije.

  Ove godine, osim predavanja, mini sajma i radionica za sterilizaciju, organizovan je i kurs o upotrebi 3Shape koji je vodio beogradski zubni tehničar Ivan Unfeter. I ova radionica je okupila veliki broj polaznika, što je još pokazatelj razvoja digitalne stomatologije u Crnoj Gori, kao i činjenice da je Tehno Dental jedan od predvodnika tog novog talasa – naročito ako uzmemo u bzir i novootvorenu kompaniju Tehno Digital, koju smo takođe predstavili na našem portalu.

  I ove subote bili su prisutni gotovo svi koji nešto znače u crnogorskoj stomatologiji i zubnoj tehnici, dok je posebno zadovoljstvo bilo vidjeti, porede svih doajena crnogorskog svijeta dentala, veliki broj mladih stomatologa i zubnih tehničara koji su došli da isprate predavanja i radionice vodećih regionalnih stručnjaka.

  S obzirom da ne možemo izdvojiti neko posebno predavanje ili radionicu, rećićemo samo kako se iskreno nadamo da će Open day prerasti u tradicionalno okupljanje.

  ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.