NaslovnaObavještenjaZahtjev za oslobađanje od plaćanja zakupnine

Zahtjev za oslobađanje od plaćanja zakupnine

- Advertisement -

Stomatološka komora Crne Gore, uputila je dopis Ministarstvu finansija sa ciljem da se dobije objašnjenje ili saglasnost da ordinacije koje plaćaju zakup pri Domovima zdravlja i obrazovnim institucijama dobiju mogućnost smanjenja cijene zakupa ili da im se obnaveze odlože.

„Poštovani, obraćamo Vam se sa predmetnim zahtjevom povodom četvrtog paketa mjera pomoći koji je donijela Vlada Crne Gore. U ime stomatoloških ordinacija koje stomatološku djelatnost obavljaju u prostorijama Domova zdravlja i obrazovnim ustanovama po osnovu ugovora o zakupu, tražimo od Vas odgovor, objašnjenje ili saglasnost da li ordinacije podliježu smanjenju cijene zakupa prostora u državnom vlasništvu i odlaganja obaveza po istom osnovu.

Komora bi, u koliko bi bio pozitivan odgovor sa Vaše strane, tj. odobrenje isto odobrenje proslijedila svim Domovima zdravlja i obrazovnim ustanovama u Crnoj Gori da postupe po Vašem odobrenju i fakturišu im smanjene fakture za 2021. godinu“, kaže se u dopisu koji je potpisoa predsjednik dr Gorana Mandića.

Takođe, upućeno je i pitanje vezano za turističke vaučere u vrijednosti od 200 eura koji se odnose na zdravstvene radnike i da li za vaučere mogu da apliciraju i doktori stomatologije.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -