NaslovnaSavjetiZa pravilno pranje zuba potrebno je koristiti kratke, odsječne ali ipak nježne...

Za pravilno pranje zuba potrebno je koristiti kratke, odsječne ali ipak nježne pokrete četkicom

Bračni par Nikola i Nikolina Glušica su svoje obrazovanje stekli na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2009. godine. Odmah nakon završetka studija svoju karijeru započeli su u porodičnoj stomatološkoj ordinaciji Dental Studio Glušica.

U avgustu prethodne godine otvorili su ordinaciju u Pržnu. Koristeći najsavremeniju opremu i materijale pružaju sve vrste stomatoloških usluga. Pitali smo ih za mišljenje o sredstvima za oralnu higijenu i evo šta oni kažu:

- Advertisement -

“Prevencija je najbitnija grana stomatologije. Oralno zdravlje podrazumijeva mnogo više od samo zdravih zuba i zauzima veoma bitnu poziciju u sveukupnom zdravlju čovjeka. Karijes i paradontopatija su vodeći problemi savremenog društva i zbog toga u našoj ordinaciji veliku pažnju posvećujemo edukaciji pacijenata o prevenciji nastanka bolesti. Redovnom i pravilnom higijenom usne duplje smanjujete mogućnost oboljevanja”.

Dr Nikola: „Za pravilno pranje zuba potrebno je koristiti kratke, odsječne ali ipak nježne pokrete četkicom. Naša preporuka za četkicu je Curaprox ultra soft 5460. Iako je mekana, veoma je efikasna pri uklanjanju zubnih naslaga. Zahvaljujući maloj glavi u potpunosti doseže do svakog mjesta u vašim ustima. Posjeduje osmougaonu dršku zahvaljujući kojoj je omogućeno jednostavno držanje i postavljanje glave četkice pod uglom od 45 stepeni prilikom čišćenja”.

Dr Nikolina: “U kombinaciji sa interdentalnim četkicama daje neprevaziđene rezultate. Interdentalne četkice Curaprox CPS prime su efikasne, nježne i ispunjavaju cijeli interdentalni prostor bez dubljeg potiskivanja ostataka hrane. U potpunosti su bezbjedne i lake za upotrebu. Uz našu pomoć odredićemo koja vam veličina odgovara od postojećih pet”.

I mi sami već godinama koristimo Curaprox sredstva za održavanje oralne higijene i preporučujemo ih svim našim pacijentima.

Izvor: Facebook Curaprox

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -