fbpx
Naslovna Edukacija Vetmetal organizuje seminar "Rehabilitacija subtotalne krezubosti primenom intraradikularnih atečmena"

Vetmetal organizuje seminar “Rehabilitacija subtotalne krezubosti primenom intraradikularnih atečmena”

Distributerska kompanija Vetmetal organizovaće 14. aprila u saradnji sa Rhein ’83 seminar “Rehabilitacija subtotalne krezubosti primenom intraradikularnih atečmena”. Kurs će se održati u beogradskom hotelu “M”, a rukovodioci su dr Miloš Maksimović, vzt Nikola Nešković i dr sci. Jelena Nešković.

Program

Registracije polaznika planirana je za period imeđu devet i 10 sati ujutro nakon čega će početi predavanja. Raspored predavanja je sledeći:

  • dr Miloš Maksimović – “Intraradikularni atečmeni-povratak u budućnosti”
  • dr sci Jelena Nešković – “Endodontski tretman kao preduslov uspešne protetske rekonstrukcije”
  • vzt Nikola Nešković – “Primena intraradikularnih atečmena-tehnika i filozofija”

Učesnici programa dobiće informacije o terapijskim modalitetima subtotalne krezubosti upotrebom preciznih veznih elemenata – intraradikularnih atačmena.

Takođe, biće upoznati o prednostima i nedostatcima supradentalnih proteza, zašto i koje preostale zube zadržati u vilici, preporuke kod upotrebe intraradikularnih atečmena. U toku programa prisustvovaće demonstraciji svih faza, kliničkih i laboratorijskih, u izradi intraradikularnih atečmena – specifičnostima pripreme kanala korijena, otiska, cementiranje IRA, otisaka za izradu PSP sa atačmenima, za dalji, budući samostalni rad.

Za učesnike seminara predviđena je kotizacija u iznosu od 3.000 dinara (sa PDV-om), a uplata kotizacije vrši se na žiro račun “Akademije novih znanja”.

Svrha uplate je “program KME”, br. žiro računa 205-247164-64, poziv na broj “datum skupa”.

Potvrdu o učešću dobijaju svi učesnici sa plaćenom kotizacijom, koji su se registrovali.

Za prijavu je potrebno da dostavite ime, prezime i broj licence, na broj telefona +381 11/ 36 13 799, ili na e-mail: edukacija@vetmetal.com.

Akreditovano za stomatologe, zdravstvene tehničare, medicinske i stomatološke sestre sa 6 bodova.

- Advertisment -

POPULARNO

Mikodental Digitalni dani: DIGITALIZACIJA OD A do Z(irkonzahn)

Kompanija Mikodental u subotu (22. februar) organizuje kurs „DIGITALIZACIJA OD A do Z(irkonzahn)“. Cjelodnevni program obuhvata predstavljanje proizvoda u ponudi za digitalnu...

Nova studija otkriva da previše fluora uzrokuje oštećenja zubne cakline

Izlaganje zuba prekomjernom fluoridu mijenja kalcijumsku signalizaciju, mitohondrijsku funkciju i ekspresiju gena u ćelijama koje formiraju zubnu caklinu. To je novo objašnjenje...

Da li znate koje navike loše utiču na vaše zube?

Zubi su ogledalo našeg zdravlja, a pored estetskog, imaju i upotrebnu funkciju. Zato je važno održavati pravilnu oralnu higijenu, ali će i...

Fondacija za oralno zdravlje podržava podsticaj širenja fluoridacije vode

Fondacija za oralno zdravlje pozivala je vladu da djeluje nakon ponovljenog podsticanja fluorizaciju vode u zajednici od strane NHS Engleske i Mreža...
- Advertisment -