fbpx
NaslovnaObavještenjaUskoro prezentacije zubnih tehnika iz Crne Gore i regiona

Uskoro prezentacije zubnih tehnika iz Crne Gore i regiona

- Advertisement -

PODGORICA – Stomatologija.me će uskoro osim stomatoloških ordinacija početi sa predstavljanjem zubnih tehnika iz Crne Gore i regiona kako bi naša ponuda bila još kompletnija i na usluzi našim vjernim čitaocima i posjetiocima.

Zubni tehničari su neizostavna karika u procesu rekonstrukcije zuba i intervencija kao što su izrada krunica, mostova, proteza, implanta i druge.

Renomiranost materijala, opreme, uređaja, kao i znanje i nivo izrade stomatoloških nadoknada umnogome opredjeljuju krajnji kvalitet mosta, krunice ili implanta pa je prezentacija rada zubno-tehničkih ordinacija još jedan doprinos našoj misiji širenja svijesti o važnosti očuvanja oralnog zdravlja građana.

Prezentacija zubnih tehničara je još jedna u nizu novosti koje smo uz kartice za popuste na stomatološke usluge i druge pripremili za 2016.

Stomatologija.me kao najznačajniji regionalni portal posvećen oralnom zdravlju nastavlja da i u ovoj godini donosi benefite čitaocima kao i ordinacijama članicama portala, a o svim detaljima ćemo vas obavještavati u narednim danima.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -