Uskoro prezentacije zubnih tehnika iz Crne Gore i regiona

  PODGORICA – Stomatologija.me će uskoro osim stomatoloških ordinacija početi sa predstavljanjem zubnih tehnika iz Crne Gore i regiona kako bi naša ponuda bila još kompletnija i na usluzi našim vjernim čitaocima i posjetiocima.

  Zubni tehničari su neizostavna karika u procesu rekonstrukcije zuba i intervencija kao što su izrada krunica, mostova, proteza, implanta i druge.

  Renomiranost materijala, opreme, uređaja, kao i znanje i nivo izrade stomatoloških nadoknada umnogome opredjeljuju krajnji kvalitet mosta, krunice ili implanta pa je prezentacija rada zubno-tehničkih ordinacija još jedan doprinos našoj misiji širenja svijesti o važnosti očuvanja oralnog zdravlja građana.

  Prezentacija zubnih tehničara je još jedna u nizu novosti koje smo uz kartice za popuste na stomatološke usluge i druge pripremili za 2016.

  Stomatologija.me kao najznačajniji regionalni portal posvećen oralnom zdravlju nastavlja da i u ovoj godini donosi benefite čitaocima kao i ordinacijama članicama portala, a o svim detaljima ćemo vas obavještavati u narednim danima.

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.