fbpx
NaslovnaEdukacijaUskoro počinje II Kongres preventivne stomatologije "Prevencija oralnih oboljenja, budućnost savremene stomatologije"

Uskoro počinje II Kongres preventivne stomatologije “Prevencija oralnih oboljenja, budućnost savremene stomatologije”

- Advertisement -

Klinika za dečju i preventivnu stomatologiju i Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu organizovaće 02. i 03. novembra II Kongres preventivne stomatologije “Prevencija oralnih oboljenja, budućnost savremene stomatologije”. Kongres će se održati u Sava centru.

Organizatori su pozvali sve zainteresovane da svojim prisustvom, ali i aktivnim učešćem unaprijede znanje kolega i tako doprinesu razvoju struke uopšte.

– Iskustva u radu, uspesi, ili uočene greške biće dragoceni izvor novih saznanja koje ćete moći da podelite i prodiskutujete sa vašim kolegama – stoji u saopštenju organizatora.

Učešće na ovom skupu mora se prijaviti na brojeve trelefona +381 11/ 2682-984 i +381 11/ 2684-581, i8li putem e-maila na adresu stmatoloski.zavod@stomf.bg.ac.rs. Za prijavu je potrebno poslati ime i prezime i broj licence.

Kada je riječ o kotizaciji, ona iznosi 2.500 dinara (sa PDV), a uplata se vrši na žiro račun Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, broj 840-1122666-67 sa pozivom na broj 1617 i naznakom „II Kongres“.

Potvrdu o učešću dobijaju svi učesnici koji su platili kotizaciju i koji su se registrovali na registracionom pultu u Sava centru.

Za dodatne informacije možete se obratiti jednom od organizatora, dr Zoranu Mandiniću putem e-maila na adresu zoran.mandinic@stomf.bg.ac.rs.

Program

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -