fbpx
NaslovnaEdukacijaUskoro International Osteology Symposium 2019 u Barseloni

Uskoro International Osteology Symposium 2019 u Barseloni

- Advertisement -

Kompanija Novodex, generalni zastupnik kompanija Geistlich i Nobel Biocare, poziva sve zainteresovane da posjete International Osteology Symposium 2019 koji se ove godine održava u Barseloni.

O simpozijumu

Riječ je o sipmozijumu koji će okupiti najveća imena današnje implantologije, a zakazan je za period od 25. do 27. aprila u Barcelona International Convention Centre. Kako stoji na sajtu organizatora, kao predavači i moderatori navedeno je čak 99 stručnjaka iz svih krajeva svijeta. Spisak predavača i moderatora možete vidjeti na ovom linku. Takođe će biti prisutno i 39 izlagača čiji spisak možete vidjeti na ovom linku.

– Tri dana ćemo se intenzivno baviti sadašnjim stanjem znanja i istraživanja u regeneraciji oralnog tkiva i pokušati da dobijemo uvid u budućnost i gdje nas vode nove tehnike i materijali – saopštavaju organizatori.

Poseban akcenat biće stavljen i na edukaciji mladih stručnjaka.

– Planirane su specifične sesije sa mladim stomatolozima na kojima će se porezentovati regeneracija oralnog tkiva u kratkim crtama, kao i posebne sesije za istraživače! Osim toga, inovativni koncepti i formati, kao što je Osteology Case Session, omogućava da više kliničara uzme aktivno učešće u programu – stoji na sajtu organizatora.

Poslednji update programa možete vidjelti na ovom linku.

Kotizacija

Novodex, generalni zastupnik kompanije Geistlich, poziva zainteresoavne da se prijave do 27. januara kako bi na ime rane registracije uštedjeli do 120 eura u odnosu na regaularnu cijenu kotizacije. Navode takođe i da su neke radionice već rasprodate, a to možete provjeriti na linku sa programom.

Registraciju je moguće ostvariti online na sajtu organizatora, na ovom linku.

Cijene

  • Naučni simpozijum prije 27. januara – 600 eura
  • Naučni simpozijum nakon 27. januara – 720 eura
  • Naučni simpozijum mladih profesionalaca prije 27. januara – 240 eura
  • Naučni simpozijum mladih profesionalaca nakon 27. januara – 340 eura

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -