NaslovnaObavještenjaUdruženje stomatologa u Federaciji BiH novi partner našeg portala

Udruženje stomatologa u Federaciji BiH novi partner našeg portala

- Advertisement -

Spisak partnera portala Stomatologija.me je sve duži. Najčitaniji stomatološki portal u regionu (Crna Gora, Srbija, BiH, Hrvatska, Slovenija) potpisao je novi memorandum o saradnji, ovog puta sa Udruženjem stomatologa u Federaciji BiH u čije ime je potpis stavio predjednik prof. dr. sci Sedin Kobašlija.

Svjesni da zajedničko djelovanje kroz nove projekte, na principima partnerstva, transparentnosti, odgovornosti i međusobnog informisanja, građanima Federacije BiH može donijeti višestruke benefite, potpisnici Memoranduma nalaze zajednički interes da:
-Portal u oblasti stomatološke edukacije redovno obavještava stručnu javnost o radu Udruženja, preko Portala
-Udruženje redovno obavještava Portal o svojim aktivnostima koje se tiču angažmana Udruženja

Potpisnici Memoranduma imaju zajednički cilj da redovno obavještavaju stručnu javnost o radu Udruženja, a u dijelu saradnje koje se tiču Memoranduma, objavama članaka na web strani i da preko Portala promovišu edukaciju opšte populacije i stručnu edukaciju, putem saradnje u organizovanju i medijskom pokrivanju i praćenju edukativnih skupova, do krajnjeg cilj koji bi se mogao sažeti u nastojanju podizanja svijesti građana o značaju oralnog zdravlja.

Saradnja će se realizovati u oblasti edukacije opšte populacije kroz predavanja i prezentacije u predškolskim ustanovama, predavanjima i prezentacijama u školskim ustanovama, kreiranjem i vođenjem kampanje u medijima – po mogućnosti samostalno, ali i uz pomoć sponzora poput kompanija koja se bave proizvodnjom sredstava za održavanje oralne higijene, učestvovanjem na festivalima poput mnogobrojnih dječijih festivala na kojima bi se djeci, na njima prijemčiv način, približila važnost održavanje oralne higijene, ali i svim festivalima zdravlja koji se održavaju u Federaciji BiH.

U oblasti edukacije stručne javnosti, kroz samostalno organizovanje seminara, kurseva, sajmova i sličnih skupova koje Udruženje već sprovodi u djelo, samostalno organizovanje seminara, kurseva, sajmova i sličnih skupova koje Portal ima u planu, zajedničkim organizovanjem seminara, kurseva, sajmova i sličnih skupova čiju bi realizaciju Strane potpisnice , svaka u skladu sa mogućnosti, učinile mogućim.

U narednom periodu na našem portalu biće dosta korisnih informacija iz rada Udruženja stomatologa u Fedraciji BIH, intervjua…

Ranije, partneri našeg portala postali su Stomatološka komora Crne Gore, komora doktora stomatologije Republike Srpske, Stomatološka komora Srbije, JZU Zavod za stomatologiju iz Banjaluke, kao i Medicinski fakultet iz Foče, studijski program stomatologije, i Stomatološki fakultet iz Pančeva

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -