NaslovnaEdukacija"Udruženje Stomatologa Srbije" nastavlja nacionalni simpozijum "Stomatologija u prkasi"

“Udruženje Stomatologa Srbije” nastavlja nacionalni simpozijum “Stomatologija u prkasi”

- Advertisement -

Udruženje Stomatologa Srbije u subotu petog novembra nastaviće sa svojim aktivnostima organizovanja predavanja iz Programa kontinuirane edukacije. Riječ je o nacionalnom simpozijumu Stomtologija u prkasi koji je akreditovan za stomatologe, zdravstvene tehničare i stomatološke sestre sa četiri boda.

udruzenje-stomatologa-srbije1Rukovodilac programa je dr sci. stom. prim. dr Jasmina Tekić, a kao i obično predavanja će držati poznati i priznati stručnjaci iz Srbije. Skup će biti održan u hotelu “Mladost” u Beogradu.

Kada je riječ o predavačima učesnici će moći da slušaju riječi prof. dr Predraga Nikolića koji će govoriti o ortodontskom tretmanu osoba sa disfunkcijama temporo mandibularnog zgloba i spec. strukovnih studija Srđana Anđelkovića koji će učesnike upoznati sa manuelnom terapijom temporo mandibularnog zgloba. Nakon njih, o estetskim protokolima i pomoći pacijentima pri odbairu terapije govoriće prof. dr Kosovka Obradović Đuričić, dok će dr Mirko Medić održati predavanje o protetskom zbrinjavanju i specifičnim tretmanima u dječjoj stomatologiji. Kao završno predavanja planirano je da riječ uzme Nemanja Mihaljčić koji će govoriti o non prep vinirima.

Za učesnike skupa predviđena je i kotizacija koja iznosi 1500 dinara, a uplata se vrši na račun Udruženja Stomatologa Srbije. Broj žiro računa je: 205-41887—41 sa pozivom na broj 1009.

Potvrdu o učešću na simpozijumu dobiće svi učesnici sa plaćenom kotizacijom koji su se registrovali.

Za više informacija možete pozvati broj 011/ 2682-984, ili konrtaktirati organizatore na mail kmestom@gmail.com i znanjestomatolog@gmail.com.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -