Naslovna Edukacija "Udruženje Stomatologa Srbije" nastavlja nacionalni simpozijum "Stomatologija u prkasi"

“Udruženje Stomatologa Srbije” nastavlja nacionalni simpozijum “Stomatologija u prkasi”

Udruženje Stomatologa Srbije u subotu petog novembra nastaviće sa svojim aktivnostima organizovanja predavanja iz Programa kontinuirane edukacije. Riječ je o nacionalnom simpozijumu Stomtologija u prkasi koji je akreditovan za stomatologe, zdravstvene tehničare i stomatološke sestre sa četiri boda.

udruzenje-stomatologa-srbije1Rukovodilac programa je dr sci. stom. prim. dr Jasmina Tekić, a kao i obično predavanja će držati poznati i priznati stručnjaci iz Srbije. Skup će biti održan u hotelu “Mladost” u Beogradu.

Kada je riječ o predavačima učesnici će moći da slušaju riječi prof. dr Predraga Nikolića koji će govoriti o ortodontskom tretmanu osoba sa disfunkcijama temporo mandibularnog zgloba i spec. strukovnih studija Srđana Anđelkovića koji će učesnike upoznati sa manuelnom terapijom temporo mandibularnog zgloba. Nakon njih, o estetskim protokolima i pomoći pacijentima pri odbairu terapije govoriće prof. dr Kosovka Obradović Đuričić, dok će dr Mirko Medić održati predavanje o protetskom zbrinjavanju i specifičnim tretmanima u dječjoj stomatologiji. Kao završno predavanja planirano je da riječ uzme Nemanja Mihaljčić koji će govoriti o non prep vinirima.

Za učesnike skupa predviđena je i kotizacija koja iznosi 1500 dinara, a uplata se vrši na račun Udruženja Stomatologa Srbije. Broj žiro računa je: 205-41887—41 sa pozivom na broj 1009.

Potvrdu o učešću na simpozijumu dobiće svi učesnici sa plaćenom kotizacijom koji su se registrovali.

Za više informacija možete pozvati broj 011/ 2682-984, ili konrtaktirati organizatore na mail kmestom@gmail.com i znanjestomatolog@gmail.com.

- Advertisment -

POPULARNO

Zdravstveno-vaspitni rad sa djecom predškolskog uzrasta kao važan segment promocije oralnog zdravlja

Dvadeset i prvi vijek donio je velike promjene u svakodnevnom životu čovjeka. Pregršt novih saznanja koja osavremenjuju, modernizuju i olakšavaju rad mnogih...

Prvi put kod stomatologa sa djecom

Bez obzira na to da li se plašite ili vam je samo nelagodno da idete kod stomatologa, znam da znate koliko je...

Llolla dent – nalazimo najbolje rješenje za zahtjeve pacijenata

Savremena i moderno opremljena stomatološka ordinacija, sa ljubaznim osoboljem, kvalitetan i strčan kadar i rad sa najkvalitetnijim materijalima.

Sve do ovog stadijuma moguće je da spasite svoj zub

U životu čovjeka, bez obzira na to koliko kvalitetne zube i dobre genetske predispozicije imao, odlazak kod stomatologa je neizbježan.
- Advertisment -