NaslovnaObavještenjaUčinite svoju distribuciju - depo uspješnom uz portal Stomatologija.me

Učinite svoju distribuciju – depo uspješnom uz portal Stomatologija.me

- Advertisement -

Život je niz izazova, a jedan od njih je i pronalazak načina kako povećati prodaju kvalitetne opreme u distribuciji.

No, nema potrebe za panikom – postoji jednostavan način da privučete pažnju stomatoloških ordinacija i predstaviš se kao njihov pouzdan partner u radu.

Prije svega, važno je shvatiti da si kao distributer jedan od mnogih na tržištu, ali ono što će te izdvojiti jeste pristup prema doktorima.

Kada se ljudi osjećaju ugodno u tvom društvu, poželjećete da zadržite uz sebe, a isto važi i za stomatološke ordinacije. Stoga, predstavi sebe na način koji će ih uvjeriti da si njihov pouzdan saveznik i partner u radu.

Pa sad se sigurno pitaš KAKO?
Portal Stomatologija.me je upravo mjesto gdje možeš pronaći odgovor na pitanje kako da se predstaviš kao distributer. Trenutno imamo 20 distributera stomatološke opreme na našem portalu koji se nalaze u Srbiji, BIH, CG, Sloveniji i drugim zemljama u regiji.

Naša rubrika “Proizvodi” sadrži preko 700 stomatoloških proizvoda s detaljnim opisom i brojevima telefona distributera i proizvođača, a možete ih pregledati na linku https://stomatologija.me/kategorije/proizvodi/.

Kroz članke na portalu možeš se istaknuti kao distributer od kojeg je privilegija kupovati kvalitetnu opremu, ali i kao neko tko želi olakšati rad stomatološkim ordinacijama. Ali to nije sve, portal Stomatologija.me ima i vajber grupu koja svakim danom raste od preko 1.310 stomatologa, pa zašto ne bi bio dio nje?

Vajber grupa obavještava doktore o svim relavantnim skupovima na teritoriji bivše Jugoslavije, kad su u pitanju kursevi, seminari i literatura. Pridruži se portalu i pokaži ordinacijama kako si njihov pouzdan i odgovoran partner.

Svojom energijom i pristupom privuci ih k sebi i osiguraj svoje mjesto na tržištu distribucije opreme za stomatologiju.

Pridruži se portalu Stomatologija.me

 

Verification

Ukoliko vam je jednostavnije, pozovite na broj telefona +382 68 851 465 ili na e-mail adresu: podrska.ms@stomatologija.me

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -