NaslovnaEdukacijaU subotu počinje Prvi Simpozijum restaurativne stomatologije „Izazovi u savremenoj restaurativnoj stomatologiji“

U subotu počinje Prvi Simpozijum restaurativne stomatologije „Izazovi u savremenoj restaurativnoj stomatologiji“

- Advertisement -

Prvi Simpozijum iz restaurativne stomatologije „Izazovi u savremenoj restaurativnoj stomatologiji“ u organizaciji Klinike za bolesti zuba Stomatološkog fakulteta u Beogradu održaće se u subotu trećeg juna u Velikom amfiteatru ove pomenutog fakulteta, saopštili su organizatori.

Teme koje će biti obrađene tokom trajanja simpozijuuma su: kliničke dileme-naučni odgovori, estetika kompozitnih ispuna, koncepti slaganja boja, preendodontska rekonstrukcija zuba, rekonstrukcija endodontski liječenih zuba i kontrola rizika u restaurativnoj stomatologiji.

Kada je riječ o predavačima učesnici simpoozijuma biće u prilici da čuju izlaganja doc. dr Vesne Miletić, doc. dr Jugoslava Ilića, asist. dr Tatjane Savić-Stanković, prim dr. Slobodana Anđelkovića, asist. dr Miloša Maksimovića i asist. dr Bojana Dželetovića. Program sa temama predavanja možete vidjeti na ovom linku.

Simpozijum je akreditovan kod Zdravstvenog saveta Srbije za stomatologe, sestre i tehničare sa pet bodova za pasivno učešće.

Kotizacija iznosi dvije hiljade dinara, a uplaćuje se na račun Stomatološkog fakulteta u Beogradu, broj 840-1122666-67, sa pozivom na broj 7/17, svrha uplate Simpozijum restaurativne stomatologije.

Više informacija možete dobiti pozivom na broj 069 1365 136 ili putem e-maila vesna.miletic@stomf.bg.ac.rs.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -