NaslovnaObavještenjaU saradnji sa našim portalom, popust od 15% za stomatologe koji se...

U saradnji sa našim portalom, popust od 15% za stomatologe koji se odluče za avanturističko jahanje konja u Podgorici

- Advertisement -

Budite spremni da sa nama doživite nevjerovatno iskustvo jašući konje u netaknutim divljinama Crne Gore.

Sa nama avanturizam traje nekoliko sati ili nekoliko dana u zavisnosti koliko ste avanturista. Naša ciljna grupa su entuzijasti i zaljubljenici u prirodu i zivotinje.

Avanturistima nudimo da kroz jahanje, upoznaju ljepotu netaknute prirode Crne Gore – tačnije Skadarskog jezera i Žabljaka Crnojevića.

Foto: Avanturisticko Jahanje Konja Podgorica

Za kratko vrijeme prepoznati smo kao jedna od najinteresantnijih avanturistickih ponuda na ovim prostorima i veliki broj posjetilaca i zaljubljenika u prirodu i zivotinje su doživjeli predivna iskustva, jašući konje kako na imanju na kojem su smješteni, tako I na turama, koje vode od Žabljaka Crnojevića do Dodoša.

Naša ideja teži kvalitetu, bezbjednosti i neopisivoj avanturi, koja poštuje lokalnu tradiciju na crnogorskim prostorima. Punu ponudu možete vidjeti na sajtu : www.westernjahanje.net ili na FB stranica AVANTURISTIČKO JAHANJE KONJA PODGORICA, kao i Instagramu HORSERIDINGMONTENEGRO

Foto: Avanturisticko Jahanje Konja Podgorica

Na imanju na Žabljaku Crnojevića, na Skadarskom jezeru (15-ak kilometara od Podgorice) organizujemo školu jahanja, a cijena po času je 10 eura. Jahanje na imanju košta 15 eura po satu.

Osnovna tura podrazumijeva jahanje od Žabljaka Crnojevića do Dodoša. U restoranu , nadomak vode u Dodošima, jahači mogu odmarati (ručak, piće), a za plivače je ovo mjesto poseban užitak i gosti najčešće ostanu na kupanju i plaži i do sat vremena, nakon čega slijedi povratak na imanje.

Organizujemo i team building , po veoma pristupačnim cijenama, kao i inače kada je riječ o grupnom jahanju. Poseban užitak za cijelu porodicu je, takođe, naš prioritet.

Foto: Avanturisticko Jahanje Konja Podgorica

U vremenu u kome svi žurimo i nismo dovoljno posvećeni jedni drugima, dan proveden u prirodi sa najbližima je nezamjenjivo iskustvo i način za zbližavanje. Google mapa Vas može dovesti direktno do imanja.

Napomenućemo da su konji od davnina prepoznati kao životinje koje imaju iscjeliteljske moći, te je poznato liječenje djece sa autizmom upravo uz konje i sinergiju sa ovim životinjama. Takođe , jahanje konja se preporučuje u brojne druge terapautske svrhe.

U saradnji sa portalom www.stomatologija.me, vlasnici su odlučili da se sve doktore stomatologije, koji žele da zakažu avanturu jahanja konja, odobre popust od 15%. Kontakt telefon je +382 69 504-864 (Igor Kostić).

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -