NaslovnaObavještenjaU martu rekordna posjeta – 217.706 otvorenih stranica

U martu rekordna posjeta – 217.706 otvorenih stranica

- Advertisement -

Nakon što je februar završen sa rekordnih 127.504 otvorenih stranica, čitanost portala stomatologija.me nastavila je da raste.

Mart mjesec je bio najuspješniji od postojanja portala, a o tome govori i broj otvorenih stranica – 217.706.

Ove brojke su nam dodatni motiv da i u narednom periodu budemo još bolji.

Analitika za februar mjesec

Nastojali smo da vas obavijestimo o svim aktuelnim informacijama vezanim za kronavirus, preporukama koje su dale komore, kao i FDI i ADA stomatolozima i stomatološkim pacijentima u vezi rada i ponašanja tokom pandemije virusa.

U kontaktu smo sa svim stomatološkim komorama iz regiona počev od Crne Gore, preko Republike Srpske, Federacija BiH i Srbije, pa ćemo nastojati da i u narednom periodu budemo ažurni kao i do sada.

Najviše posjeta bilo je iz Crne Gore (30,11 odsto), a potom iz Srbije (29,60) i Bosne i Hercegovine (24,29). Čitali smo se i u Hrvatskoj, Americi, Sjevernoj Makedoniji, Njemačkoj, Austriji, Kosovu, Škotskoj….

Analitika za mart mjesec

Od gradova, prednjačila je Podgorica (24,51 odsto), potom Banjaluka, Sarajevo, Beograd…

Kada su u pitanju države – u Crnoj Gori, osim u Podgorici, naš portal se čitao i u Kotoru, Nikšiću, Rožajama, Danilovgradu, Budvi, Herceg Novom, Kolašinu…

Iz Beograda je, što se tiče Srbije, bilo najviše ulazaka na portal stomatologija.me. Potom iz Novog Sada, Niša, Kragujevca, Čačka, Sombora…

Banjaluka i Sarajevo su bili najaktivni gradovi sa prostora Bosne i Hercegovine. Naš portal posjećivali su i stanovnici Tuzle, Brčkog, Doboja, Mostara, Zenice, Foče, Bijeljine…

eDENT, elektronski karton za vođenje stomatoloških ordinacija, i dalje ostaje naš prepoznatljiv brend. Zainteresovanih ordinacija za program je bilo i u martu mjesecu, a one koje su to već uradile, više su neko zadovoljne kako sve funkcioniše, jer im je umnogome olakšan rad.

Zbog toga vas pozivamo da i narednom periodu budete uz naš portal, kako bi bili na vrijeme informisani o svim aktuelnostima iz svijeta stomatologije.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -