NaslovnaObavještenjaU julu smo imali preko 190.000 otvorenih stranica, 32% više nego prethodni...

U julu smo imali preko 190.000 otvorenih stranica, 32% više nego prethodni mjesec

- Advertisement -

Još jedan fenomenalan mjesec je iza nas, kada je u pitanju čitanost portala www.stomatologija.me. Imali smo 190.323 otvorene stranice i 62.689 pojedinačnih ulazaka.

To je za 32% više nego što je bio slučaj u junu, a za prvih sedam mjeseci 2020. godine, došli smo do impresivne brojke od 1.190.048 otvorenih stranica.

Shodno povećanoj čitanosti portala, povećan je i broj posjeta prezentacijama koje se nalaze na portalu.

Sada svaka prezentacija ima od osam do deset pregleda dnevno, što je veliki skok u odnosu na 2019. godinu, kada je taj broj bio od tri do pet posjeta za 24 sata.

Analitika za jul mjesec

Kao i svih prethodnih mjeseci, najviše smo bili čitani u Srbiji, BiH i Crnoj Gori. Naš portal se čitao i u Hrvatskoj, Sjevernoj Makedoniji, Americi, Njemačkoj, Austriji, Sloveniji, Švajcarskoj…

Kako su u pitanju gradovi, najviše ulazaka bilo je iz Beograda, potom Banjaluke, Sarajeva, Podgorice i Zagreba.

Iz Srbije smo imali čitaoce, osim iz Beograda, još iz Novog Sada, Niša, Kragujevca, Čačka, Subotice….

Analitika za prvih sedam mjeseci 2020. godine

Po tradiciji, iz BiH su Banjaluka i Sarajevo bili gradovi ih kojih je bilo najviše ulazaka na portal. Mostar je bio na trećem mjestu, potom su slijedili Široki Brijeg, Bijeljina, Tuzla, Brčko, Doboj, Zenica, Bihać…

Kada je Crna Gora u pitanju, prednjačila je Podgorica, potom Herceg Novi, Nikšić, Bar, Budva, Bijelo Polje, Ulcinj, Kotor, Danilovgrad…

Tokom jula, kao i ranije, bilo je interesovanje i za našu regionalnu vajber grupu „Stomatologija.me – kursevi i seminari“, koja je došla do brojke od skoro 700 članova.

Da bi se priključili grupi, dovoljno je da pošaljete poruku na broj telefona +382 67 002 100.

Interesovanje je bilo i za naši mobilnu aplikaciju za Android uređaje.

Preuzimanjem aplikacije, u prilici ste da u svakom trenutku dobijete aktuelne informacije iz svijeta stomatologije, kao i o svim važnim događajima, stručnjacima sa kojima razgovarama o svim temama iz ove oblasti medicine…

Procedura za skidanje aplikacije je jednostavna. Na vašem Android uređaju, u Google play prodavnici ukucate stomatologija.me i za par sekundi aplikacija će biti skinuta na vaš uređaj.

Nastavili smo i sa implementacijom eDENT-a, elektronskog kartona za vođenje stomatoloških ordinacija, projekta koji smo pokrenuli prošle godine.

Čitanost i povjerenje koje ste nam poklonili u julu mjesecu su za nas velika satisfakcija za trud koji ulažemo, ali istovremeno i velika obaveza da u narednom periodu budemo još bolji.

Ostanite i dalje uz naš portal, kako bi u svakom trenutku bili na izvoru aktuelnih tema i događaja iz svijeta stomatologije.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -