NaslovnaEdukacijaU Budimpešti uskoro 25. Euro Dental Congress 2017

U Budimpešti uskoro 25. Euro Dental Congress 2017

- Advertisement -

Ovogodišnji Euro Congress and Expo on Dental & Oral Health, 25. Euro Dental Congres 2017 održaće se od 16. do 18. oktobra u Budimpešti, stoji na sajtu organizatora.

Tema ovogodišnjeg sastanka je “Inovativne ideje i pristupi budućnosti Stomatološke i Oralne zdravstvene zaštite”, koja će obezbijediti međunarodnu platformu za diskusiju o sadašnjim i budućim izazovima u oralnom zdravlju, stomatološkom obrazovanju, nastavku obrazovanja i organizaciji stručnih skupova.

Vodeći zdravstveni radnici, kliničari, vaspitači i istraživači će izlagati najsavremenije i praktične kliničke tehnike zasnovane na široko prihvaćenim dokazima i predstaviti nova istraživanja.

Šta je novo


Euro Dental Congress 2017 uključuje međunarodne radionice, predavanja i simpozijume, sa jasn označenim registracionim oblastima, pauzu za osveženje i gala ručak. Kako bi ostvarili određene popuste za registraciju stomatolozi se Conferencecseries LLC mogu priključiti kao internacionalni član. Kako su saopštili organizatori posjetom Euro Dental Congressu održaćete korak sa ubrzavanim tempom promjena koja već ima uticaja na polju stomatološkog i oralnog zdravlja.

Naučne sesije


Euro Congress and Expo on Dental & Oral Health će pokriti oblasti stomatološke protetike, restorativne stomatologije, endodoncije i hipnodoncije, stomatološke meicine sna, oralnih kancera, alata i tehnike, stomatološke tehnike, sudske stomatologije, upravljanja stomatološkom ordinacijom, marketinga, kozmetičke stomatologije, budućih trendova u stomatologiji, dentalne etike, oralne i maksilofacijalne hirurgije, zdravlja usta i zuba, oralne implantologije, stomatološkog obrazovanja, ortodoncije, dečje stomatologije, parodontologije, dentalne higijene, tehznologija dentlnih laboratorija,  kompjuterske tomografije, estetske stomatologije, kraniofacijalne hirurgije i preventivne zubne i oralne discipline.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -