NaslovnaObavještenjaTri razloga zašto odabrati Dentify softwar za ordinacije

Tri razloga zašto odabrati Dentify softwar za ordinacije

- Advertisement -

Šta je ono što vas izdvaja u odnosu na neku prosječnu ordinaciju? Kako da osigurate da vaš rad teče glatko, da bude uravnotežen i sveobuhvatan? Kako da privučete pacijente da vam se uvijek vraćaju? Budimo realni, više nije dovoljno samo imati stručan kadar ili kvalitetne materijale i opremu.

Podaci o pacijentima moraju biti sigurni, računi dobro isplanirani, termini organizovani. Vođenje ordinacije je izazovnije nego ikad, a pacijenti više ne tolerišu prosječnu uslugu. Oni ne žele samo vrhunsku stomatološku njegu, već i modernu i efikasnu ordinaciju, što manje čekanja, lak pristup i komunikaciju, podsjetnike i razumne cijene. Zato je tu Dentify.

Ovaj vodeći softver u digitalnom menadžmentu ordinacija postao je neizostavan alat za stotine stomatologa, čime im olakšava svakodnevno upravljanje praksom.

Sveobuhvatna, jednostavna i efikasna rješenja za sve izazove sa kojima se suočavate sada su na par klikova daleko. Softver kao što je Dentify više nije luksuz, on je danas neophodnost za svaku modernu ordinaciju koja drži do sebe.
Izdvojićemo tri razloga, tri modula koje Dentify nudi, kao odgovor na pitanje zašto je ovaj softver postao tajni adut brojnih ordinacije za postizanje vrhunskih rezultata.

Povećana efikasnost uz digitalnu kartoteku
Dentify, vodeći cloud softver za stomatološke ordinacije na Balkanu, donosi revoluciju u radu sa pacijentima zahvaljujući svojoj naprednoj digitalnoj kartoteci. Ovaj softver dramatično unapređuje efikasnost rada, pojednostavljujući planiranje terapija, zakazivanje pregleda, plaćanje računa i upravljanje resursima.
Zaboravite na gubljenje vremena na traženje papira i stvaranje gužve u ordinaciji. Sa Dentify digitalnom kartotekom, svi podaci o pacijentima su vam dostupni jednim klikom. Od zdravstvenih podataka i datuma posljednjih pregleda do broja telefona i spiska intervencija, sve informacije su lako dostupne i pregledne.

Brza pretraga i pristup informacijama značajno smanjuju vrijeme potrebno za administrativne zadatke, što omogućava da se posvetite najbitnijem – stomatološkoj njezi pacijenata. Takođe, sve važne dokumente i rendgenske snimke možete čuvati u digitalnom formatu, sa mogućnošću preuzimanja ili štampanja po potrebi. Više korisnika može istovremeno pristupati podacima sa bilo kojeg uređaja, što dodatno povećava efikasnost i organizaciju.

Zakazivanje termina i upravljanje vremenom nikad nije bilo lakše
Jedna od ključnih prednosti Dentify softvera je jednostavno zakazivanje termina. Pacijenti širom svijeta sve više preferiraju onlajn zakazivanje, a Dentify omogućava upravo to. To znači manje telefonskih poziva za vas i veću udobnost za pacijente, što igra ključnu ulogu u njihovom izboru stomatološke ordinacije.
Dentify ne samo da pojednostavljuje procese u vašoj ordinaciji, već postavlja nove standarde u menadžmentu vremena. Bolja organizacija vremena znači više zadovoljnih pacijenata, veću efikasnost i povećanje prihoda. Automatski podsjetnici za termine, digitalno praćenje kartona pacijenata i eliminacija ljudskih grešaka su samo neki od benefita koje Dentify donosi.

Propušteni termini i izgubljeno vrijeme – nikad više!
U modernom stomatološkom svijetu, zaboravljanje termina ili njihovo otkazivanje u posljednjem trenutku može ozbiljno uticati na vašu produktivnost i profitabilnost. Sa Dentify softverom, kašnjenje ili nedolazak pacijenata na zakazani termin postaju stvar prošlosti.
Dentify automatski šalje obavještenja pacijentima putem SMS-a ili mejla 24 sata prije zakazanog termina. Podsjetnici nisu samo korisni za vas, već i za vaše pacijente, jer im pomažu da planiraju svoje obaveze i izbjegnu zaboravljanje termina.

Osim toga, Dentify vam omogućava da odmah budete upozoreni na alergije ili dijagnoze koje mogu zakomplikovati tretman, što povećava sigurnost pacijenata.
Ovaj softver takođe automatski šalje podsjetnike za redovne kontrole, šest mjeseci od posljednje posjete. Jedan od posebnih dodataka je i slanje rođendanskih čestitki pacijentima. Pokažite vašim pacijentima da vam je stalo do njih, jačajući njihov osjećaj lojalnosti i povjerenja u vašu ordinaciju!

Zakoračite u budućnost
Korišćenjem Dentify softvera, vaša praksa će imati status savremene i svjetske. Pokazaćete da ste u koraku sa najnovijim dostignućima, pružiti pacijentima ugodnost koju do sada nisu iskusili, a sebi i svom timu efikasnost koja će vaš rad podići na viši nivo. Odaberite Dentify i osjetite razliku već danas!
*** Portal Stomatologija.me omogućava stomatološkim ordinacijama 50% popusta na prvu godinu korišćenja Denitfy softvera! Sve što je potrebno je da se registrujete klikom na link ovdje. Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i unaprijedite rad svoje ordinacije! ***

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -