fbpx
NaslovnaSavjetiTehno Dental postao ovlašćeni serviser W&H uređaja i opreme

Tehno Dental postao ovlašćeni serviser W&H uređaja i opreme

PODGORICA – Kompanija Tehno Dental iz Podgorice od nedavno je postala ovlašćeni distributer i serviser uređaja i opreme renomiranog austrijskog prizvođača W&H, saopšteno je našem portalu.

Danilo Bojović koji je prošao obuku u sjedištu kompanije W&H kazao je da su znanja i vještine stečene u Austriji omogućile da se sada uređaji i oprema tog proizvođača servisiraju u Crnoj Gori.

- Advertisement -

– Sredinom februara posjetili smo Austriju na poziv kompanije W&H i prošli obuku po nasjtrožim standardima koji važe u EU. Važno je napomenuti da su naši instruktori bili stručnjaci koji su direktno radili na izumu i razvoju W&H uređaja. Obišli smo kompletne pogone u obje fabrike, upoznali se sa tehnologijom kojom se uređaji proizvode i načinima njihovog održavanja i servisiranja – kazao je Bojović.

On pojašnjava da je kompanija W&H jedan od četiri najveća svjetska proizvođača opreme i uređaja za stomatološke ordinacije na svijetu. Kompletna proizvodnja je, kako kaže, centralizovana, a sa rješenjima prilagođenim korisnicima, ova austrijska kompanija, koja je u porodičnom vlasništvu, diktira trendove na međunarodnom stomatološkom tržištu već 125 godina.

– Obezbjedili smo kompletnu podršku, dosta opreme imamo i na lageru tako da sada ordinacijama možemo pružiti usluge na najvišem mogućem nivou – zaključio je on.

Bojović otkriva da će se u kompaniji fokusirati na uređaje za sterilizaciju, kao što su Asistina i Lisa koji sada stomatolozima omogućavaju mnogo bržu i kvalitetniju sterilizaciju opreme.

– Ti uređaji sterilišu i metalnu i plastičnu opremu, a mi obezbjeđujemo punu podršku ordinacijama na različite načine između ostalog organizovanjem skupova za stomatologe. Želimo da se kupimo da porazgovaramo, da ih uputimo u karakteristike i kvalitet opreme u podršku koju dobijaju itd – navodi on.

Bojović za kraj kaže da su se se tokom prvih intervencija uvjerili da ima dosta stare opreme koja se ne održava na adekvatan način i da je to razlog više za oragnizovanje skupova na kojima će u neposrednom kontaktu sa stomatolozima moći da ih uvjere u prednosti nove tehnologije i neophodnost pravilnog održavanja opreme.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -