Tehno Dental ponovo organizuje “Open day” seminar

  Kako smo i navikli od distributerske kompanije Tehno Dental, i ovog proljeća stiže nam “Open day” jednodnevni seminar gdje će polaznici moći da saznaju sve o savremenoj praksi u stomatologiji, počev od endodoncije, preko digitalnog dizajna, digitalne stomatologije, bezbolne anestezije do moderne implantologije. Seminar koji će uključivati i dvije radionice, i ove godine će se održati u podgoričkom hotelu Ramada 21. aprila u trajanju od 10 do 15 časova.

  Predavanja

  Program će početi predavanjem iz endodoncije, a predavač će biti prof. Goran Tošić. On će govoriti o mašinskoj obradi kanala, te kako biti siguran i efikasan u kanalnom sistemu. Nakon njega prelazi se na digitalnu stomatologiju i predavanje prof. Danimira Jevremovića koji će odgovoriti na pitanje zašto odabrati digital, a ne manual.

  Posjetioci će moći da čuju i predavanje asist. dr Miloša Beloice koji će predstaviti inovativni sistem za ubrizgavanje anestezije bez šprica i igle, dok će spec. oralne hirurgije dr Mirko Medić govoriti o inovativnim procedurama na polju moderne implantologije.

  Radionice

  Osim predavanja Tehno Dental će u okviru “Open day” seminara organizovati i dvije radionice. Prva je 3Shape radionica za zubne tehničar na kojoj će moći da saznaju osnove dizajna u 3Shape softveru. Radionicu će voditi ZT Ivan Unfeter.

  Kao i svake godine, tu je i radionica o sterilizaciji koju će voditi Damjan Gorenc, predstavnik kompanije W&H, a na radionici će biti predstavljen kompletan metod rada od pripremanja instrumenata i protokola sterilizacije, preko metoda i upoznavanja sa standardima i ciklusima do odlaganja i čuvanja instrumenata.

  Kotizacija i rezevracija

  Zbog ograničenog broja mjesta u Tehno Dentalu su pozvali zainteresovane da potvrdu o prisustvu prijave najkasnije do 19. aprila na broj telefona 067 000 915 ili 020 674 999.

  , , ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.