NaslovnaObavještenjaSvjetski stručnjaci na kongresu Sačuvajmo osmijeh djece u Skoplju

Svjetski stručnjaci na kongresu Sačuvajmo osmijeh djece u Skoplju

- Advertisement -

Makedonsko udruženje pedijatrijskih i preventivnih stomatologa poziva sve zainteresovane na svoj drugi kongres pod nazivom “Sačuvajmo osmijeh djece blistavim i zdravim!”, koji će se održati u Skoplju od 30. maja do 1. juna.

Ovo nije još jedan običan kongres! Veliki broj renomiranih predavača iz cijelog svijeta potvrdio je svoje učešće na ovom događaju, među kojima su neki od vodećih stručnjaka kao što su Figen Sejmen, Džon Federstoun, Monti Dugal, Svante Tvetman, Jasmi Krisal i mnogi drugi. U pitanju su neki od najcitiranijih pedodonata koji do sada nisu držali predavanja u ovom dijelu Evrope. Ako želite da unaprijedite svoje znanje i poznanstva sa liderima iz struke, ovaj kongres je idealna prilika.

Bogat program i grad koji zove u avanturu

Glavni dio programa biće podijeljen u četiri sesije u okviru kojih će predavanja održati 14 plenarnih eksperata iz cijelog svijeta. Regionalni stručnjaci takođe će dijeliti svoja iskustva i istraživačka otkrića. Budite spremni za inspirativne usmene prezentacije i razmjenu ideja putem poster prezentacija.

I to nije sve! Bićete u prilici da na izložbi najpoznatjih kompanija iz S. Makedonije i regiona otkrijete kako najnovije tehnologije mogu poboljšati vašu praksu.

Posjetioce očekuje i bogatstvo vanprogramskog sadržaja. Skoplje, grad bogate istorije i fascinantne kulture, poziva na avanturu i istraživanje šarmantnih ulica Starog Bazara, posjetu Kamenom mostu i tvrđavi Kale, te uživanje u gastronomskim čudima Debar Maala.

Rezervišite svoje mjesto odmah!

Kongres će se održati u hotelu Double Tree by Hilton, kotizacija do 1. maja košta 70 eura, a nakon toga će iznositi 80 eura. Za studente i stomatološke tehničare će iznositi 20 eura.

Predstavite vašu kompaniju

Ozbiljne stomatološke kompanije neće propustiti priliku da nađu svoje mjesto na jedinstvenom događaju poput ovog. Postanite izlagač na Kongresu i predstavite svoje proizvode i usluge kolegama iz branše.

Cijena za izlagače: 500 eura za sva tri dana kongresa

Ako želite da logo bude u programu i knjizi apstrakata: 700 eura

Izlagači će dobiti prostor od šest kvadratnih metara na Kongresu.

Ne propustite ovaj specijalni događaj o kojem će brujati region, rezervišite svoje mjesto i pridružite se zajednici vodećih pedodonata iz cijelog svijeta. Vidimo se u Skoplju!

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -