NaslovnaObavještenjaSvjetski stomatološki kongres FDI 2021 biće održan onlajn

Svjetski stomatološki kongres FDI 2021 biće održan onlajn

Australijsko udruženje stomatologa i FDI najavili su da će predstaviti potpuno virtuelno izdanje Svjetskog stomatološkog kongresa od 26. do 29. septembra 2021. godine.

Zbog ograničenja putovanja uzrokovanog pandemijom COVID-19, kongres je prvi put u potpunosti premješten na onlajn izdanje.

es.dental-tribune.com
es.dental-tribune.com
- Advertisement -

Ovaj virtuelni kongres, koji će se emitovati iz Međunarodnog kongresnog centra u Sidneju, nudiće prenose uživo, kao i unaprijed snimljene prezentacije koje će biti dostupne 60 dana nakon kongresa.

Svjetski dentalni kongres 2021 – program i izložba
Učesnici kongresa imaće na raspolaganju više od 200 naučnih sesija za kontinuirano obrazovanje, a predavači su iz Afrike, Amerike, Azije, Australije, Evrope, sa Bliskog Istoka i Novog Zelanda.

Učesnici će moći da komuniciraju sa predavačima i postavljaju pitanja u realnom vremenu. Izložba dentalnih firmi održaće se kroz istu platformu za virtuelne događaje, obezbjeđujući besprjekorno iskustvo koje će učesnicima omogućiti da stupe u kontakt sa izlagačima i pogledaju demonstracije proizvoda. Svi redovni poslovni sastanci FDI i Generalna skupštine, takođe, će se održati na ovoj virtuelnoj platformi.

Sidnej

„Ovo posebno izdanje FDI Svjetskog stomatološkog kongresa 2021 u Sidneju nudi nam jedinstvenu priliku da pokažemo vrijednost naše široke liste predavača i neuporedivih prilika za kontinuirano obrazovanje. Iako će ovo biti stopostotno virtuelni događaj, kvalitet će odražavati visoke standarde koje obilježavaju svaki kongres FDI. Učesnici će moći lako da se kreću između naučnih sesija i dentalne izložbe i da se povežu sa kolegama u realnom vremenu. Budući da događaj više nije ograničen na strog vremenski raspored, učesnici će imati fleksibilnost da prisustvuju na onoliko sesija koliko bi željeli“, naveli su organizatori.

Prijava radova
Vremenski okvir za predavanje sažetaka trebalo bi da traje nešto kraće ove godine i biće otvoren samo do 15. aprila. Autorima se savjetuje da pažljivo pregledaju smjernice za prijavljivanje.

Autori mogu da predaju sažetke za usmene prezentacije i postere u sljedećim kategorijama: opšta stomatologija; preventivna stomatologija; stomatološka terapija i restorativna stomatologija; i oralna hirurgija,oralna medicina i karscinom. Sažetke možete poslati na link.

Izvor: Dental Tribune

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -