NaslovnaObavještenjaStomatolozi iz Herceg Novog izabrali kolege koje će ih predstavljati u Stomatološkoj...

Stomatolozi iz Herceg Novog izabrali kolege koje će ih predstavljati u Stomatološkoj komori Crne Gore

- Advertisement -

Protekle subote održan je sastanak stomatologa iz Herceg Novog licenciranih kod Stomatološke komore Crne Gore. Prisutna je bilo 20 stomatologa iz tog grada, a predsjedavao je najstariji stomatolog Ilija Veselinović.

Na dnevnom redu su bile dvije tačke – izvještaj sa treće vanredne sjednice Skupštine SKCG i izbor predstavnika iz Herceg Novog za Stomatološku komoru Crne Gore.

Doktorka Jasna Veselinović, delegat u Skupštini SKCG, upoznala je kolege sa onim što se dešavala na vanrednoj sjednici početkom ovog mjeseca. Stomatolozi su se aktivno uključili u diskusiju i podržali su odluke koje se donijete na Skupštini.

Foto: freepik.com

Ujedno je donijeta odluka da se odmah izaberu predstavnici iz Herceg Novog u Stomatološkoj komori Crne Gore. Tu čast imaće, pošto su jednoglasno izabrani, dr Željko Vlaović (delegat u Skupštini SKCG), dr Jasna Veselinović (član Izvršnog odbora SKCG) i dr Sara Janjić (koordinator za Herceg Novi).

Na trećoj vanrednoj Skupštini SKCG u Podgorici, izabrano je novo rukovodstvo i centralna izborna komisija.

Član te komisije je dr Jasna Veselinović, tako da su stomatolozi iz Herceg Novog imali legitimitet da biraju i budu birani.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -