NaslovnaObavještenjaStomatološka komora Srbije se ogradila od online peticije za prijedlog mjera povodom...

Stomatološka komora Srbije se ogradila od online peticije za prijedlog mjera povodom aktuelne situacije sa COVID-19

- Advertisement -

Prije par dana da društvenim mrežama se pojavila online peticija koji su pokrenuli pojedini stomatolozi u Srbiji.

Cilj je bio da se prikupi što više potpisa sa preporukama kako bi ordinacije trebale da rade i funkcionišu u uslovima epidemije koronavirusa.

Peticija bi na kraju bila upućena ministru zdravlja Srbije Zlatiboru Lončaru i Verici Jovanović, v. d. direktora Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“.

U vezi sa tom peticijom, reagovala je Stomatološka komora Srbije, koja se ogradila od tog čina.

„Povodom velikog broja poziva i postavljenih pitanja članova SKS u vezi „Prikupljanja potpisa za prijedlog mjera povodom aktuelne situacije sa COVID-19“, koja im se prosljeđuje putem društvenih mreža i poruka na mobilnim telefonima, s obzirom da su kolege stomatolozi u konfuziji i izražavaju nezadovoljstvo sadržajem prijedloga, Stomatološka komora Srbije saopštava: Zvanično se ograđuje od cjelokupne aktivnosti pojedinaca koji su pokrenuli prikupljanje potpisa s obzirom da u tome nije učestvovala. Cjelokupna aktivnost Stomatološke komore Srbije je transparentna i o svim informacijama koje su dobijene od strane nadležnih institucija RS i preporukama u vezi sa aktuelnom pandemijom COVID 19, možete se informisati na zvaničnom sajtu SKS ili mejlovima koji Vam se redovno prosljeđuju. Zahvaljujemo se svim dobronamjernim kolegama na razumijevanju“, kaže se u saopštenju Stomatološke komore Srbije.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -